V vrečki ni artiklov.

Dr. Susan Forward

Susan Forward, doktorica znanosti, je mednarodno priznana terapevtka, predavateljica in avtorica knjižnih uspešnic. Poleg zasebne prakse je pet let vodila dnevni radijski program ABC. Veliko je delala kot skupinska terapevtka, inštruktorica in svetovalka v številnih zdravstvenih in psihiatričnih ustanovah v južni Kaliforniji ter ustanovila prvi zasebni center za zdravljenje spolne zlorabe v Kaliforniji. Živi v Los Angelesu in ima dva odrasla otroka.

Susan Forward

Susan Forward je avtorica prve prodajne uspešnice New York Timesa Moški, ki sovražijo ženske in ženske, ki jih ljubijo ter Strupeni starši, pa tudi številnih drugih knjig, vključno z Obsessive LoveMoney Demons, When Your Lover Is a LiarStrupeni tasti in strupene tašče in Betrayal of Innocence

Poleg uspeha kot avtorica je Susan Forwardena ena vodilnih državnih psihoterapevtk, dinamična predavateljica in zelo iskana gostja pogovornih oddaj. Susan Forward je šest let vodila lastno oddajo ABC Talk Radio. Poleg zasebne prakse je bila Susan Forward terapevtka, inštruktorica in svetovalka za številne psihiatrične in zdravstvene ustanove v južni Kaliforniji.

S svojimi knjigami, terapevtskimi praksami, predavanji in nastopi v medijih je prelomno delo Susan Forward odprlo vznemirljive nove svetove samozavesti, notranje moči in čustvene neodvisnosti za nešteto žensk in moških.

Dela Susan Forward: Strupeni starši, Strupeni tasti in strupene tašče

Susan Forward vam sporoča: 

* Kako premagati čustveno izsiljevanje in manipulacijo

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani