V vrečki ni artiklov.
Dres Athens (Errea)

Nogomet

Moški nogometni dres s kratkimi rokavi je odlična izbira za tekmovanja. Athens je nov dres za nogometaše, narejen in novega revolucionarnega materiala B-HIVE.

B-HIVE je tkanina ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Barve prilagodljive željam kluba, poseben vratni V izrez in črtni vzorec na rokavih in dresu, dajejo dresu eleganco in moderen izgled. Dres je primeren za nogomet a tudi za ostale športe.

 

B-HIVE tkanina

B-HIVE  je inovativna tkanina, zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

Majhna količina tkiva v stiku s kožo, zaradi prisotnosti majhnih zračnih komor, omogoča izjemno regulacijo temperature telesa in občutek intenzivnega udobja. Udobno tkanina sledi vsakemu gibu telesa z izredno naravnostjo.

Preja je dvojna in je sestavljena iz različnih odtenkov vlaken, da dobimo značilno barvo “melange”, učinek temne svetlobe, pridobljenega z dvojnim barvilom, značilnim za slogu za prosti čas.

Nova tkanina B-HIVE je certificirana tudi kot Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča škodljivih snovi, ki so škodljive za kožo in škodljive za zdravje.

Šifra: EM1O0C

 

5464565454444 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/e/m/em1o0c07720_1.jpg
40 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Dres Athens (Errea)

Dres Athens (Errea)

* Obvezna polja

Moški nogometni dres s kratkimi rokavi je primeren tako za treninge, kot za tekmovanja.  Narejen je iz inovativne tkanine, ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.
Cena: 40,00 €

Podrobnosti artikla Dres Athens (Errea)

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Dres Athens (Errea)

Oglejte si tudi