Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Drugačna barva neba 1. del

Na zalogi
SKU
9789617033090
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Roman Drugačna barva neba je prvi del serije knjig Drugačne barve, ki je časovno postavljena v ne preveč oddaljeno prihodnost in temelji na življenju po svetovni katastrofi, a težji temi navkljub ohranja lastnosti lahkotnejšega ženskega romana.

Dodaj na seznam želja

Roman Drugačna barva neba, prvi del.

Mar konec sveta pomeni obenem konec človeštva? Mia ne misli tako. Z vsem srcem verjame, da je ljubezen ključ, ki odpira vrata prihodnosti. Tudi Josh ne stavi na konec. Prepričan je, da bosta denar in diplomacija rešila svet. Združi ju niz eksplozij. Mia potrebuje nov dom za svoje tri otroke. Josh hišo ima, a bi mu prav prišla pomoč pri gospodinjstvu in vzgoji hčere. Zato na majhnem izoliranem otoku združita moči.

Skrbeti za številno družino in obenem najti svoje mesto v nenavadni skupnosti ljudi, ki jo sestavljajo domačini, naključni turisti, vojaki in posamezniki, za katere se zdi, da vedo več o svetovni katastrofi, kot so pripravljeni priznati, ni preprosta reč. Že samo preživeti je izredno težko. Zato si Mia in Josh nikakor ne želita dodatnih zapletov. Toda vodja vojaške enote ima svoje načrte. Največja presenečenja pa jima pripravita njuni srci.

O AVTORICI:

Nejka Štiglic 

z družino živi v Savinjski dolini. Po poklicu je računovodkinja, pisanje pa ji predstavlja protiutež precej suhoparnemu delu. Leta 2016 je izdala ljubezenski roman Ena nič za ljubezen. Zadnja leta je opažala, kako se v vsakodnevne pogovore vedno pogosteje vpletajo ideje o koncu sveta. Sprva jo je to motilo, kasneje pa postalo izziv.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033090
Leto izdaje 2017
Število strani 261
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Nejka Štiglic
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Drugačna barva neba 1. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Drugačna barva neba 1. del

Cena 25,00 €