Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Družina, vezi treh generacij

Na zalogi
SKU
9789610405528
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Kaj, ko bi enkrat na družino in odnose pogledali s pozitivne, ustvarjalne in svobodne strani? Kaj, če bi nehali iskati pravila, napake in nasvete in se prepustili svobodi, ki jo prinašajo pripadnost, povezanost in ustvarjalnost?

Dodaj na seznam želja

Družina

Družinske vezi so prostor ustvarjanja novega, širjenja obzorja na podlagi poznavanja korenin naše družinske zgodbe. S tem pa postajajo mreža odnosov, ki jo lahko vsaka generacija splete v novo smer in skozi lepši vzorec, ne da bi s tem izničila prejšnjega. Vsaka nova generacija tako pomeni nov potencial, novo upanje in novo svobodo. Dostikrat šele nova, mlada generacija pokaže pravi pomen preteklih zgodb in da preteklim generacijam pravo vrednost.

Dr. Katarina Kompan Erzar je predavateljica na Teološki fakulteti v Ljubljani ter na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Sigmunda Freuda v Ljubljani, licencirana supervizorka in soustanoviteljica Študijsko-raziskovalnega centra za družino, kjer se posveča delu z družinami, pari in posamezniki ter superviziji. Pri svojem raziskovanju in delu se ukvarja predvsem z vprašanjem navezanosti, razvoja odnosov v družini, intimnih odnosov in vzgoje otrok in mladostnikov ter pomenom umetniškega izražanja in ustvarjalnosti za njihov razvoj. Sodeluje tudi z Ministrstvom RS za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v programu pomoči družinam, ki se srečujejo z različnimi oblikami nasilja. Je tudi avtorica več znanstvenih monografij in člankov. Živi v Ljubljani, je poročena in mati dveh odraščajočih otrok.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610405528
Leto izdaje 2019
Število strani 231
Dimenzije 14,0 x 20,9
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Katarina Kompan Erzar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Družina, vezi treh generacij
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Družina, vezi treh generacij

Cena 22,90 €