Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Družine in kako v njih preživeti

Družine in kako v njih preživeti Robin Skynner, John Cleese

Izkušeni družinski terapevt Robin Skynner nam skuša skupaj s svojim nekdanjim pacientom, komikom Johnom Cleesom pokazati, zakaj mnogi potrebujemo psihoterapijo – in zakaj se ji vseeno upiramo. Knjiga, ki je napisana v obliki pogovora med Skynnerjem ter Cleesom, analizira večne družinske teme, kot so zaljubljenost, poroka, odnosi med partnerjema, razvoj otroka v mladostnika in odraslega, ter pojasnjuje, zakaj se celo v odraslosti večkrat vedemo kot otroci.
 
Cena: 14,61 €

Podrobnosti artikla

ISBN 86
Leto izdaje 1994
Število strani 300
Dimenzije 19,3 x 24,7
Avtor Robin Skynner, John Cleese
Vezava Ne
Izdal Tangram
Kategorija Psihologija

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem prebrala že lansko leto, ko je

Knjigo sem prebrala že lansko leto, ko je nastopila moja osebna kriza. Kriza je bila tudi doma, v naši družini. Z branjem sem veliko pridobila in stvari so mi sedaj nekoliko bolj jasne. Je pa dejstvo, če želimo imeti zdravo družino in zdrave odnose, da je to zelo veliko odvisno od naše volje in truda. Nikoli se nič ne spremeni samo od sebe. Sedaj sem bolj srečna.

MATEJA

Objavljeno 12.09.2014

To knjigo bi moral prebrati vsak starš. Še bolje -

To knjigo bi moral prebrati vsak starš. Še bolje - preden postane starš. Je strokovna a napisana tako, da jo lahko razume vsak.

Oglejte si tudi