Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Družine in kako v njih preživeti

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
437
Dodaj v primerjavo
Cena 14,61 €
Izkušeni družinski terapevt Robin Skynner nam skuša skupaj s svojim nekdanjim pacientom, komikom Johnom Cleesom pokazati, zakaj mnogi potrebujemo psihoterapijo – in zakaj se ji vseeno upiramo. Knjiga, ki je napisana v obliki pogovora med Skynnerjem ter Cleesom, analizira večne družinske teme, kot so zaljubljenost, poroka, odnosi med partnerjema, razvoj otroka v mladostnika in odraslega, ter pojasnjuje, zakaj se celo v odraslosti večkrat vedemo kot otroci.
Dodaj na seznam želja

Izkušeni družinski terapevt Robin Skynner nam skuša skupaj s svojim nekdanjim pacientom, komikom Johnom Cleesom pokazati, zakaj mnogi potrebujemo psihoterapijo – in zakaj se ji vseeno upiramo.

Knjiga sloni na najsodobnejših izkušnjah družinske terapije in nam kaže, kako z boljšim razumevanjem lahko postopoma odpravimo tabuje in prepovedi ter razvijemo zdrave odnose in družinsko življenje. Področja, ki je za vse nas življenjskega pomena, se avtorja lotevata iskreno, zagnano ter v lahkotnem stilu, ki ga podpirajo iskrive karikature Buda Handelsmana.

Napisana je v obliki pogovora med Skynnerjem ter Cleesom in analizira večne družinske teme, kot so zaljubljenost, poroka, odnosi med partnerjema,razvoj otroka v mladostnika in odraslega, ter pojasnjuje, zakaj se celo v odraslosti večkrat vedemo kot otroci.

Večina ljudi nosi v sebi čustva, ki jih ne zmorejo obvladati. Zato jih "odpišejo", skrijejo pred drugimi, pa tudi pred seboj. Pogosto si izberejo za življenje partnerje, ki nosijo v sebi enake zavore in jih nato predajajo svojim otrokom iz generacije v generacijo. 

MNENJA O KNJIGI:

"Čeprav v knjigi mrgoli zabavnih ilustracij, je resna študija o problemih, ki se pojavijo v družinah, z vsemi napotki, kako jih reševati. Je odlično napisan vodnik o razvoju otroka, ki ga morajo starši nujno prebrati, če hočejo diplomirati na univerzi, ki ji pravimo življenje." - amazon.com

"Preprosta, prizemljena knjiga za vse, ki se srečujejo z družinskimi in zakonskimi težavami." - Scotsman

"Nenavadna, potrebna, včasih boleča, a pogosto zabavna." - Ideal Home

"To je koristna in zabavna knjiga za ljudi, ki jih zanima delovanje nuklearne, tradicionalne družine, kot jo pozna (zlasti) zahodna civilizacija. Namenjena je vsem, ki želijo urediti družinske odnose in razrešiti skrivnosti, ki se jim zdijo nerešljive. Zaradi Cleesovega humorja je knjiga zabavno branje ... prebrati bi jo moral vsak, ki ni zadovoljen s svojim življenjem in ga skuša spremeniti na bolje." - Karen E. Murray

 

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 86
Leto izdaje 1994
Število strani 300
Dimenzije 19,3 x 24,7
Izdal Tangram
Avtor John Cleese, Robin Skynner
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Družine in kako v njih preživeti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Družine in kako v njih preživeti

Cena 14,61 €