Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Družinski kolesarski vodn

Na zalogi
SKU
9789610158974
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

Kako že pravijo – vsi na kolo za zdravo telo? Pa še res je! Ta družinski kolesarski vodnik po Sloveniji prinaša 50 predlogov za izlete treh težavnostnih stopenj.

Dodaj na seznam želja

Kolesarjenje

Primerni so tudi za manj zagnane kolesarje, ki obožujejo občutek svobode na kolesu, uživajo v naravi, radi spoznavajo nove kraje in ljudi ter se na kolesu dobro razmigajo. Poti so razmeroma kratke, največkrat krožne in bolj ali manj ravninske ter karseda neprometne.

Opisom izletov so dodani: zemljevid z vrisano potjo, višinogram, ključne informacije (dolžina, trajanje, zahtevnost, prometnost, vozna podlaga, GPS-izhodišča, počivališča, zanimivosti …), bogata slikovna oprema, stvarno in imensko kazalo ter preglednica vseh poti za lažjo izbiro in QR-kode z GPS-sledmi.

Simon Demšar je kolesar. Kolesar po duši. V študentskih časih je prekolesaril tako Avstralijo kot ZDA, Kanado, Aljasko in še marsikaj. Živi na Bledu, je osnovnošolski učitelj in še vedno zelo rad kolesari. Zdaj ko je vodnik izšel, bo vse poti še enkrat prevozil, tokrat brez beležke in fotoaparata. Za gušt, kot pravi.

»Mame tako od zdaj ne bodo spraševale samo, kaj bomo danes jedli, ampak tudi, kam gremo kolesarit.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610158974
Leto izdaje 2020
Število strani 260
Dimenzije 16,8 x 24,4
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Simon Demšar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Družinski kolesarski vodnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Družinski kolesarski vodn

Cena 29,99 €