Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Duhovna moč empatije - Mehka vezava

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-275-145-6
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €
Dodaj na seznam želja

S priznano avtorico Cyndi Dale odkrijte, kaj je moč empatije v današnjem življenju,  kako deluje in kako tesno se povezuje s psihologijo, a se obenem razteza še onkraj nje, v sfere, ki jih označujemo kot paranormalne in ezoterične. S pomočjo korakov, tehnik in napotkov, ki so predstavljeni v knjigi, boste znali ob pravem trenutku priklicati svoje empatične moči.

Razvijte kvalitetnejše povezave s svojimi bližnjimi, v življenju prepoznajte dobre vibracije in se naučite izločati slabe. Z močjo empatije se bo način vašega življen­ja spremenil, povsem naravno se boste povezali s svetom okoli sebe in se naučili ljubiti.

Ugotovili boste, kako globoko je empatija povezana s sočutjem in po čem se razli­kuje od usmiljenja. Knjiga vam bo razkrila, da vam je bilo pravzaprav položeno v zibko, da se povezujete z najvišjo modrostjo, jo zaznavate in se z njo čutite uglašene. Sočutno povezovanje je namreč poezija vaše duše.

Cyndi Dale (iz Minneapolisa v Minnesoti) je po vsem svetu priznana ameriška avtorica, govornica, zdravilka in poslovna svetovalka. Kot predsednica podjetja Life Systems Services je svetovala že več kot 35.000 strankam. Na široko usposablja ljudi po Evropi, Aziji, Severni, Srednji ter Južni Ameriki. Več o njej si lahko preberete na spletni strani CyndiDale.com.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-275-145-6
Leto izdaje 2016
Število strani 272
Dimenzije 15,5 x 22,5
Vezava Mehka
Izdal Karantanija
Avtor Cyndi Dale
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Duhovna moč empatije - Mehka vezava
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Duhovna moč empatije - Mehka vezava

Cena 16,90 €