Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Duša metulja pripoveduje

Na zalogi
SKU
9789612769147
Dodaj v primerjavo
Cena 20,00 €
Osebna izpoved o boju in zmagi nad boleznijo. Knjiga Duša metulja pripoveduje je nastala brez vnaprejšnjega scenarija. Je knjiga, ki jo je napisalo življenje Alenke Erzar Žepič. Knjiga ne dovoli, da po tem, ko je bila zapisana, spremeni obliko, da bi dobila rdečo nit.
Dodaj na seznam želja

Knjiga Duša metulja pripoveduje je nastala brez vnaprejšnjega scenarija. Je knjiga, ki jo je napisalo življenje Alenke Erzar Žepič. Knjiga ne dovoli, da po tem, ko je bila zapisana, spremeni obliko, da bi dobila rdečo nit. Razlago. Knjiga ima rdečo nit. To je Alenkino upanje, njena vztrajnost, trdna volja in neizmerna vera v življenje zdaj in tukaj. 

Knjiga nas popelje tja, kamor je bila Alenka nehote zapeljana, v stik s smrtjo, kjer se je učila tudi za nas. Zato je pisala. V bolniški sobi, na straniščni školjki, v trenutkih največje človeške šibkosti se je oprijela pisala in dokumentirala bolečino, stisko, jezo, bes in na koncu, ko je vse skupaj premagala, tudi lepoto življenja, ki jo zdaj gleda z drugimi očmi. Očmi pisanega metulja, ki ga ni več ničesar strah. (iz uvodnega nagovora Urške Krišelj Grubar)

Avtorica knjigo posveča vsem tistim, ki jim ni postlano z rožicami, ampak z boleznijo, in so tako ali drugače drugačni; tistim, ki se še borijo za svoje zdravje in življenje – nikdar naj ne obupajo; in tudi tistim, ki se imajo lepo, pa se tega ne zavedajo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612769147
Leto izdaje 2014
Število strani 117
Dimenzije 15,0 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Alenka Erzar Žepič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Duša metulja pripoveduje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Duša metulja pripoveduje

Cena 20,00 €