Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Duša Stare Evrope (2. izdaja)

Na zalogi
SKU
9789617060560
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Pred nami je druga izdaja izjemno duhovitega, zgodovinskega in ljubezenskega romana. Doživimo ga lahko kot samostojno knjigo ali kot nadaljevanje knjige Vrnitev Boginje. Skupaj s slednjo prinaša odgovore, ki jih naše duše iščejo že več kot 5000 let. Spomni nas, kako do miru, sodelovanja, povezovanja, jasnosti in bistva svojega bitja. 

Dodaj na seznam želja

Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem...

Zgodba se razvija skozi poglavja, ki nas izmenično vodijo iz sedanjosti v čas pred približno 6000 leti. V sedanjem času je glavna oseba Danijel, mlad študent zgodovine in arheologije. Rojen je v Šibeniku, blizu krajev, iz katerih izvira tako imenovana danilo-hvarska kultura. Dan in Zarja sta prebujena človeka. Spomnita se ljubezni, ki sta se ji razdajala že pred blizu 6000 leti. 

Svoje življenje zdaj podarjata svetu, da se prebudi, da se začenja zavedati, da ni ›druge strani‹. Je samo ta, svetla, s svojimi sencami. In skupaj s to knjigo vabi, da ponesemo to informacijo in energijo svetlobe v naša življenja in v svet. 

Duša stare Evrope se lahko bere kot samostojna knjiga. Pa vendar – bralki ali bralcu, ki želi celovit uvid v to, kar je bilo pred dogajanji iz te knjige, priporočamo še branje knjige Vrnitev Boginje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060560
Leto izdaje 2021
Število strani 337
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Duša Stare Evrope (2. izdaja)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Duša Stare Evrope (2. izdaja)

Cena 23,00 €