Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dvanajsterica

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-6778-60-2
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 3,00 €
Prihranek 13,95 € (-82.3%)
Redna cena 16,95 €
Gladstonov prvenec, najnovejša kriminalka, se navezuje na skrivnostni dvanajsti december 2012. To je dan, za katerega majevska legenda napoveduje konec sveta, in ki Maxu Doffu začrta življenje že leta 1949 v Tarrytownu, v New Yorku, ko je bil spočet. Pri petnajstih letih Max za nekaj trenutkov preneha dihati in doživi videnje o dvanajstih ljudeh. Ko pride k zavesti, se začne večdesetletno iskanje teh ljudi. Pot ga vodi na Yale, kjer mora zaradi radikalnih filozofskih zamisli prisilno zapustiti univerzitetno naselje. Trditev, da je 'A enako in ni enako A', ki je osnovno načelo, s katerim pojasni, kako doumeti nedoumljivo razumsko področje 'razumevanja razumevanja', je značilni primer Maxovih preglavic, s katerimi se sooča, ko želi ljudem sporočiti tisto, kar želi. Max začne potovati po svetu kot del producentske ekipe, ki snema dokumentarec o starodavnih astronavtih. Naključna srečanja z dvanajsterico se bodo mnogim bralcem zdela bolj načrtna kot čarobna.
Dodaj na seznam želja

Gladstonov prvenec se navezuje na skrivnostni dvanajsti december 2012. To je dan, za katerega majevska legenda napoveduje konec sveta, in ki Maxu Doffu začrta življenje že leta 1949 v Tarrytownu, v New Yorku, ko je bil spočet. 

Pri petnajstih letih Max za nekaj trenutkov preneha dihati in doživi videnje o dvanajstih ljudeh. Ko pride k zavesti, se začne večdesetletno iskanje teh ljudi. Pot ga vodi na Yale, kjer mora zaradi radikalnih filozofskih zamisli prisilno zapustiti univerzitetno naselje. Trditev, da je 'A enako in ni enako A', ki je osnovno načelo, s katerim pojasni, kako doumeti nedoumljivo razumsko področje 'razumevanja razumevanja', je značilni primer Maxovih preglavic, s katerimi se sooča, ko želi ljudem sporočiti tisto, kar želi. 

Max začne potovati po svetu kot del producentske ekipe, ki snema dokumentarec o starodavnih astronavtih. Naključna srečanja z dvanajsterico se bodo mnogim bralcem zdela bolj načrtna kot čarobna.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6778-60-2
Leto izdaje 2010
Število strani 265
Dimenzije 14,5 x 20,5
Izdal Anu Elara
Avtor William Gladstone
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dvanajsterica
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dvanajsterica

Vroča cena 3,00 €
Prihranek 13,95 € (-82.3%)
Redna cena 16,95 €