Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dvostranske pogodbe o mednarodni pravni pomoči (2. dopolnjena izdaja)

Na zalogi
SKU
978-961-6897-04-4
Dodaj v primerjavo
Cena 89,00 €
Druga, dopolnjena izdaja! Dvostranske pogodbe o pravni pomoči v sodnih postopkih, ki veljajo na ozemlju Republike Slovenije.
Dodaj na seznam želja

Čeprav je od prve izdaje preteklo že 17 let, je knjiga še vedno aktualna in iskana. Prav to je vodilo avtorico k pripravi druge, dopolnjene izdaje. 
V njej je, na večkratne pobude sodišč, tožilstev in drugih državnih organov, ki se pri svojem delu najpogosteje srečujejo z vprašanji s tega področja, zbrala vse dvostranske pogodbe o pravni pomoči v sodnih postopkih, ki veljajo na ozemlju Republike Slovenije.

V tej izdaji so zbrane vse dvostranske pogodbe o mednarodni pravni pomoči v kazenskih, civilnih in upravnih zadevah, ki veljajo v razmerju Republike Slovenije do drugih držav. Upoštevane so vse spremembe, ki so se po letu 1997 zgodile v zvezi s sprejemanjem aktov o notifikaciji nasledstva dvostranskih pogodb nekdanje Jugoslavije s posamezno državo, ki naj ostanejo v veljavi med Republiko Slovenijo in zadevno državo.

Spremembe so razvidne iz opomb pri pogodbah. Besedo „pogodbe“ je avtorica v naslovu uporabila za vse oblike mednarodnih aktov s področja mednarodne pravne pomoči (konvencija, pogodba, sporazum), saj naziv akta ne vpliva na njeno drugačno vsebino.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6897-04-4
Leto izdaje 2014
Število strani 492
Dimenzije 17,0 x 22,0
Vezava Trda
Izdal Pivec
Avtor Irena Badovinac-Bjelič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dvostranske pogodbe o mednarodni pravni pomoči (2. dopolnjena izdaja)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dvostranske pogodbe o mednarodni pravni pomoči (2. dopolnjena izdaja)

Cena 89,00 €