V vrečki ni artiklov.
Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

DIMLJENI HRAST

Dimljeni hrast nastane pri izpostavitvi surovega lesa v komorahposebni obdelavi, ki spremeni hrastovo zeleno- rumeno barvo v naravno barvo z najrazličnejšimi odtenki od svetlo do temno rjavih in skoraj črnih. Pri postopku uporabljajo amonijak. Ta pospeši spreminjanje barve, vse dokler ne dosežejo želenega barvnega odtenka. Ob koncu postopka les dodobra prezračijo, pri čemer ne ostane sled po amonijaku. Les se nato obdeluje na enak način kot tisti, ki ni obdelan po tem postopku, pri čemer se popolnoma ohrani želen odtenek, ki je bil dosežen med postopkom dimljenja.

564564466546546546546546654546654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/i/dimljeni.jpg
9.95 EUR 2020-07-07 Zaloga: Na zalogi

Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli! Simpatično darilo za vse knjižne molje. Praktično darilo za vse, ki radi berejo!Na voljo je več različic lesa.Vsak kos posebej je ročno obdelan.Seveda so vsi izdelani v Sloveniji. DIMLJENI HRAST Dimljeni hrast nastane pri izpostavitvi surovega lesa v komorahposebni obdelavi, ki spremeni hrastovo zeleno- rumeno barvo v naravno barvo z najrazličnejšim...
Cena: 9,95 €

Podrobnosti artikla Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).