V vrečki ni artiklov.
Easy reader iz hrastovega lesa

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

HRAST

Mogočno in ponosno drevo, ki zraste celo do 50 m v višino z obsegom debla do 3 m. Na slovenskem poznamo vrsto “Dob” ter “Graden”. Najbolj razširjena in pomembna vrsta je “Dob”. Hrastov les se deli na beljavo in črnjavo. Ob tem je potrebno povedati, da je beljava zelo neobstojna in hitro strohni. Hrastov les se uporablja za furnir, parket, masivno pohištvo, stopnice, vinske sode , železniške pragove in zunanje konstrukcije.

65465456456 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/h/r/hrast.jpg
9.95 EUR 2020-07-08 Zaloga: Na zalogi

Easy reader iz hrastovega lesa

Easy reader iz hrastovega lesa

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli! Simpatično darilo za vse knjižne molje. Praktično darilo za vse, ki radi berejo!Na voljo je več različic lesa.Vsak kos posebej je ročno obdelan.Seveda so vsi izdelani v Sloveniji. HRAST Mogočno in ponosno drevo, ki zraste celo do 50 m v višino z obsegom debla do 3 m. Na slovenskem poznamo vrsto “Dob” ter “Graden”. Najbolj raz&scar...
Cena: 9,95 €

Podrobnosti artikla Easy reader iz hrastovega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).