V vrečki ni artiklov.
Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

 

Nekaj zelo nenavadnega se dogaja na našem planetu. To ste brez dvoma opazili že sami. Karkoli že to je, v vaših življenjih bržčas povzroča neobičajno  visoko raven izzivov in razklanosti, morda celo hujše pretrese. Tudi v življenju drugih morda opažate isti pojav.

Nekaj časa ste morda celo mislili, da gre le za spretno igro vašega uma, da ste morda zgolj nekoliko utrujeni, preveč predani ali preobčutljivi, in da življenje v resnici ni nič drugače, kot je bilo.

Ampak zdaj, ko nam vsak dan postreže z novimi ovirami, ki se nalagajo druga na drugo, z vse večjimi izzivi in vse hujšimi  osebnimi problemi, ki kličejo po rešitvah in ozdravljenju, je jasno, da vse skupaj ni zgolj iluzija ali pretiravanje. Zato se morda sprašujete: »Zakaj se mi vse to dogaja? Kaj delam narobe?«

In tu je odgovor…

Nič ne delate narobe.

IN… nekaj zelo nenavadnega se prav zdaj dogaja v vašem življenju ter po vsem svetu.

Okoliščine, v katerih živimo, niso nikogaršnja krivda. So posledica dejstva, da nas enostavno nihče ni naučil, kaj je edino pomembno, oziroma če smo že dobili odgovor na to vprašanje, je bi odgovor pomanjkljiv.

V knjigi Edino pomembno vam Neale ponuja enostavno in elegantno formulo, ki bo vsakemu (ki jo uporabi), takoj pomagala povzdigniti življenje na povsem drugo raven. In prav to lahko pomaga spremeniti tudi Svet, na katerem živimo.

 

Na našem planetu je skozi njegovo celotno zgodovino prebivalo okoli 108 milijard ljudi, a navkljub vsem izkušnjam med vsemi življenji teh ljudi še zmeraj nismo našli pravega načina, kako bi hkrati živeli v miru in harmoniji, kaj šele da bi ustvarjali vsako posamično življenje z močjo veličastnega, neodtujljivega pomena in čudovito radostnega poslanstva.

Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj.
Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le  strinjajo, da je to resnično … Edino pomembno.

Ta knjiga govori o tem vam in hkrati govori iz vas. Naj vas ne preseneti, če se boste počutili, kakor bi prebirali svoj lastni dnevnik s svojimi mislimi, zapisanimi že dolgo, dolgo tega, ki ste jih zdaj na novo našli. Tukaj je manjkajoči del sestavljanke. Ah, seveda, že vseskozi je bil natanko tukaj, pred vašimi očmi … in zdaj ste ga vnovič uzrli, vendar ga vidite, kakor bi bilo prvič, in naposled se vse ujema. 

556155 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/e/d/edino-pomembno-2.jpg 556155
26.7 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom Neale Donald Walsch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 133 zlatnikov = 1,33 €.
Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj. Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le strinjajo, da je to resnično … Edino pomembno.
Cena: 26,70 €

Podrobnosti artikla Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

ISBN 556155
Leto izdaje 2014
Število strani 291
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch

O avtorju Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma).

Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive. Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Več o Neale Donald Walsch

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

Oglejte si tudi