V vrečki ni artiklov.

Edvard Kadič

Edvard Kadič je strokovnjak na področju komunikacije, predavatelj, podjetnik, filozof, predvsem pa popotnik skozi obzorja duha. Kot dolgoletni manager na vodilnih delovnih mestih v prodaji globalnih podjetij, se ukvarja predvsem z praktično uporabo človeškega duhovnega potenciala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Dejaven je na področju raziskovanja in razvoja učinkovitih praks uporabe človeškega potenciala, vodi seminarje in delavnice o učinkovitem doseganju ciljev (denar, odnosi, kariera,...) in je ustanovitelj Zavoda za napredne študije (IASD) v Ljubljani.

Edvard Kadič

Edvard Kadič se ukvarja s komunikacijo in osebnostnim razvojem. Posebej ga zanima neverbalna komunikacija tj. govorica telesa, vonjave, uporaba glasu ipd. Večino časa se Edvard Kadič ukvarja s svetovanjem posameznikom in podjetjem pri vodenju, prodaji in razvoju ti. mehkih veščin dela z ljudmi.


Stranke Edvarda Kadiča, doma in v tujini, so mala in velika podjetja, ministrstva, druge javne ustanove, med drugim tudi Državni zbor RS.

Edvard Kadič vodi Delta Life Coaching Akademijo, redno komentira neverbalno komunikacijo v osrednjih slovenskih medijih in je avtor večih knjig, med drugim tudi uspešnic Govorica telesa in osebna karizma ter Zapeljevanje, priročnik za moške.

Zadnja knjiga Edvarda Kadiča Samozavest je seksi, ki je izšla konec novembra 2017, se je v samo nekaj tednih zavihtela v sam vrh najbolje prodajanih knjig v Sloveniji, govori pa o samozavestni govorici telesa.

"Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način" (Edvard Kadič)


Za seboj ima Edvard Kadič preko 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem v prodaji. Ob tem je tudi avtor (Samozavest je seksi!Govorica telesa in osebna karizmaZapeljevanje, Povezava z večnim, 30 nasvetov za dober prvi vtis), kolumnist in bloger, prevajalec (Priročnik za novo paradigmoRojeni v obilju...), ustanovitelj Zavoda za napredne študije Delta v Ljubljani, predvsem pa predavatelj in v zadnjem času vedno pogosteje tudi mentor.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani