V vrečki ni artiklov.
Ehinacea

Ameriški slamnik

Ameriški slamnik je ena najbolj raziskanih rastlin za spodbujanje obrambnih sposobnosti organizma. Vsebuje številne spojine, kot so fenoli, polisaharidi, alkaloidi in triterpeni, ki krepijo imunski sistem. Učinka se ne da pripisati le eni spojini, saj gre za skupno delovanje več snovi, ki jih narava daje v optimalnem razmerju.  Te spojine povečajo delovanje belih krvničk (levkociti) in s tem povečajo telesno odpornost. 

Prav tako pa je priporočljivo uporabljati pripravke ameriškega slamnika takrat, ko je telo oslabljeno zaradi stresa, raznih obremenitev, po težjih operacijah in po daljši izpostavljenosti soncu.

Če ameriški slamnik jemljemo skupaj z vitaminom C, se možnost, da dobimo prehlad, zmanjša za neverjetnih 86 odstotkov. 

Uživanje pripravkov ameriškega slamnika odsvetujejo bolnikom z avtoimunskimi boleznimi, kot so lupus, multipla skleroza, tuberkuloza ter nosečnicam in doječim materam.  Ti se naj pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Če ste alergični na družino marjetic, ste lahko tudi na ameriški slamnik. Dolgotrajna raba lahko učinke rastline oslabi. V izdelku je močan koncentrat brez alkohola in je primeren tudi za otroke. 

Sestava ene kapsule: koncentrirani sok ameriškega slamnika (45:1) 100 mg

Uporaba: ena do dve kapsuli dnevno.

Priporoča se jemanje kapsul Echinacee skupaj z vitaminom C. 

Vsebina: 90 kapsul

* Izdelek je prehransko dopolnilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

345353 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/h/ehinacea.jpg
17.9 EUR 2020-06-05 Zaloga: Na zalogi

Ehinacea

Ehinacea

Je ena najbolj raziskanih rastlin za spodbujanje obrambnih sposobnosti organizma. Vsebuje številne spojine, kot so fenoli, polisaharidi, alkaloidi in triterpeni, ki krepijo imunski sistem.
Cena: 17,90 €

Podrobnosti artikla Ehinacea

Vsebina 90 kapsul
Proizvajalec Ne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).