V vrečki ni artiklov.
Ekološka kana za lase

Naravna barva za lase

Kana je popolna naravna barva za lase. Gre za rastlino, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las. Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so indigo, sena, amla in hibiskus.


100 % naravna barva za lase kana v “body art” kvaliteti:

* lasem daje lesk

* trajno obarva vaš las

* učinkovito in trajno prekriva sive lase

* spodbuja rast las

* preprečuje nastanek prhljaja na lasišču

* ima hladilni učinek na lasišče

* s kontroliranim poreklom

* ekološko certificiran izdelek

Naravna barva za lase kana jetrikrat presejan prah, kar se označuje kot najvišja »body art« kakovost rastlinskega prahu.

Naravna barva za lase kana je najbolj naravno barvilo za lase.

Kana

Mlade liste kane se ročno oberejo in posušijo ter nato s posebnimi mlini hladno zmeljejo v prah. Prah se skupaj s z vodo oz čajem pripravi v jogurtu podobno zmes, katero nanesemo na lase oz. lasišče.

Npr. v kombinaciji s sena in  indigo daje kana različne odtenke rjave barve. Dodatek amle in indigo k kani daje kavne odtenke las brez rdečega pigmenta. Po drugi strani intenzivnejši rdeč odtenek las dosežemo če kani dodamo hibiskus.

Za mešanje zmesi priporočamo leseno žlico, za nanos čopič ter priročen šal za po barvanju oz. negi las.

Opozorilo: naravna kana vsebuje samo oranžno rdečo barvo, zato bodite pozorni, ko vam nekdo ponuja t.i. komercialno »barvno« kano in vam s tem obljublja drugačne odtenke kot so rdeči oz oranžni.

Pakiranje: 100 g

Poreklo: Indija

Sestavine: Lawsonia Inermis (Henna)

Shranjevanje:  Kanin puder morate shranjevati v zaprti vrečki v temnem in suhem prostoru. Rok uporabe kaninega pudra je pri pravilnem shranjevanju največ 2 leti. Sveža kana ima vonj po senu, mora imeti rumeno zeleno do olivno zeleno barvo.

Certifikati: 

5964598798 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/k/ekoloska_kana_za_lase.jpg
16.7 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi
-20%

Ekološka kana za lase

Ekološka kana za lase

Kana je popolna naravna barva za lase. Gre za rastlino, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.

Vroča cena: 16,70 €

Prihranek: 4,20 € (20%)

Redna cena: 20,90 €

Podrobnosti artikla Ekološka kana za lase

Izdal Etnobotanika

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ekološka kana za lase

Vroča cena: 16,70 €

Prihranek: 4,20 € (20%)

Redna cena: 20,90 €

Ekološka kana za lase

Oglejte si tudi