V vrečki ni artiklov.

Elizabeth Clare Prophet

Elizabeth Clare Prophet je svetovno znana avtorica, predavateljica in učiteljica, ki je kot prva na svetu predstavila mnogo praktičnih tehnik, ki za osebnostni razvoj in osebno ter globalno transformacijo oziroma zdravljenje uporabljajo ustvarjalno moč. 

Širok izbor njenih del je bil preveden v 31 jezikov in je naprodaj v spletnih trgovinah ter knjigarnah po vsem svetu.

Elizabeth Clare Prophet

Elizabeth Clare Prophet je bila avtorica, učiteljica, glasnik in vodja The Summit Lighthouse. Njeno poslanstvo naj bilo, da je božji prerok oz. tista, ki izroča božjo besedo. Usposobljena s pomočjo vnebovzetih mojstrov je posredovala njihova sporočila svetu z močjo Svetega Duha.

Ta sporočila, znana kot "diktati", vsebujejo besede nebeškega gostitelja in tudi prenos svetlobe za pospeševanje duše in iniciacijo. Medtem ko je Elizabeth Clare Prophet prejemala te diktate, je bila popolnoma zavestna, vendar v »svetem« stanju. Sporočila so se zgodila s prenosom Svetega Duha in ne preko telesa – kakor to naredi netelesni duh, kateri prevzame telo prenašalca. 

Skozi Elizabeth Clare Prophet so vnebovzeti mojstri predali globoke nauke, sporočila in prerokbe, ki predstavljajo pot in učenje, po katerem lahko duše najdejo pot nazaj k Bogu. 

Elizabeth Clare Prophet ni nikoli trdila, da bi bila sama mojstrica, ampak le mojstrov instrument. Videla je sebe kot služabnico luči pri vseh učencih vnebovzetih mojstrov in pri vseh ljudeh. 

Med svojim poslanstvom in službo je Elizabeth Clare Prophet poučevala o najrazličnejših duhovnih predmetih: angelih in nadangelih, karmi in reinkarnaciji, zdravljenju in celovitosti, sorodnih dušah, o odnosih ter praktični duhovnosti. 

Velika želja Elizabeth Clare Pophet je bila, da bi pomagala ostalim iskalcem, da se srečajo s svojimi resničnimi učitelji, vnebovzetimi mojstri, nadangeli in njihovimi lastnimi Višji jazi - iz oči v oči. 

Neobjavljene prispevke Elizabeth Clare Popet, njena predavanja in diktate avtorjev Vnebovzetih mojstrov še naprej objavljata The Summit Lighthouse  in Summit University Press. Njena dela so bila objavljena v angleščini in prevedena v več kot 30 jezikov.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani