V vrečki ni artiklov.

Elli H. Radinger

Elli H. Radinger, avtorica, novinarka in strokovnjakinja za volkove in pse, pripoveduje zanimive zgodbe, ki so zgled zaupanja, potrpežljivosti, pozornosti, hvaležnosti, notranjega glasu, ljubezni, odpuščanja in smeha, a tudi spopadanja z žalostjo in izgubo. Ganljiv in osupljiv slavospev najboljšemu človekovemu prijatelju.

Elli H. Radinger

Elli H. Radinger se je odrekla poklicu samostojnega odvetnika in se posvetila svoji strasti: pisanju o naravi in predvsem volkovih.

Leta 1990 se je med pripravništvom, da bi izvedela več o volkovih v Wolf Parku v Indiani, okužila z virusom volkov. V Nemčiji je ustanovila Društvo za zaščito volkov in 10 let vodila to neprofitno združenje kot izvršni direktor. Elli H. Radinger je tudi založnica revije Wolf Magazin, edine revije o volkovih in sorodnih vrstah v nemškem jeziku.

Svoje znanje o volkovih Elli H. Radinger deli v knjigah, seminarjih in na predavanjih.

Skoraj 30 let je velik del vsakega leta preživela v nacionalnem parku Yellowstone, kjer opazuje vedenje divjih volkov, ki so jo navdihnili za pisanje številnih neleposlovnih knjig in romanov. Njena knjiga Modrost volkov je mednarodna uspešnica, ki je izšla v 17 jezikih, vključno z angleščino, francoščino, španščino, italijanščino in japonsko. Njena nova knjiga Modrost starih psov je izšla v štirih jezikih.

Elli H. Radinger živi s svojim psom Shiro v Wetzlarju v zvezni državi Hessen v Nemčiji.

Dela Elli H. Radinger: Modrost volkov in Modrost starih psov

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani