Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ena, dva, tri : mali slovarček. Poklici

Na zalogi
SKU
9783854356370
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Mali slovarček je tri-jezični slovar za osnovnošolce. Slovarček razlaga poklice v slovenskem, nemškem in italijanskem jeziku: kdo poučuje, kdo vzgaja, kdo pleše z otroki, kaj delajo športniki, umetniki, kdo pomaga, ko boli, gori in kdo skrbi za našo varnost, kdo obdeluje zemljo, kdo dela v gozdu, kdo upravlja velike stroje, kdo raziskuje , kdo dela v pisarni in drugo.
Dodaj na seznam želja

Mali slovarček je tri-jezični slovar za osnovnošolce. Nastal je po idejni zamisli vodje zamejske knjigarne Haček v Celovcu, ki združuje slovensko kulturo in jezik. Ilustracije za slovar so prispevali učenci obmejnih slovenskih šol: Železna Kapla, Brnca, Grebinj, Straja Vas, Loče, Bistrica pri Tržiču in OŠ Petra Butkoviča.

Slovarček razlaga poklice v slovenskem, nemškem in italijanskem jeziku: kdo poučuje, kdo vzgaja, kdo pleše z otroki, kaj delajo športniki, umetniki, kdo pomaga, ko boli, gori in kdo skrbi za našo varnost, kdo obdeluje zemljo, kdo dela v gozdu, kdo upravlja velike stroje, kdo raziskuje , kdo dela v pisarni in drugo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9783854356370
Leto izdaje 2011
Število strani 32
Dimenzije 21,5 x 28
Vezava Trda
Izdal Knjigarna Haček Avstrija
Avtor Helga Mračnikar, Ursula Reuter-Mayring
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ena, dva, tri : mali slovarček. Poklici
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ena, dva, tri : mali slovarček. Poklici

Cena 14,90 €