Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Enciklopedija misli - Prvi zvezek (od A do G)

Na zalogi
SKU
978-961-7036-31-2
Dodaj v primerjavo
Cena 45,00 €

Prvi zvezek Enciklopedije misli je prečiščena zbirka več kot osem tisočih izbranih misli, ki jih v življenju nihče ne bi smel zamuditi, povzema pa tudi večino najpomembnejših misli, torej trditev, spoznanj, ugotovitev, nasvetov, navodil, maksim in mnenj iz vse zgodovine človeštva od antike pa vse do danes.

Dodaj na seznam želja

Misli

To velikansko in bogato zakladnico vzvišenih misli ljudi, ki so videli dlje, bolje in globlje, in so obenem znali to tudi ustrezno ubesediti, je avtor sestavljal kar petdeset let. Je pa ta knjiga obenem tudi biblioterapevtski priročnik oziroma čarobna paličica, ki lahko vaše črne misli odžene kakor veter oblake, da bo tudi v vaši duševni kamrici zasijala blagodejna sončna svetloba.

Ker pravzaprav misel misli misleca, mora človek, enako kot sicer pospravi svojo sobo, pospraviti tudi svoje misli in pomesti proč vse negativne misli s pomočjo pozitivnih misli. Večina misli, ki sestavljajo to enciklopedijo, so starodavni in preizkušeni arhetipi, ki s svojo popolno zgradbo in sporočilom umirijo človekov razburjeni in vznemirjeni razum, zato je ta knjiga vaše zmagovito orožje pri boju z negativno mislijo, nič manj pa tudi pomembno orodje izobraževanja in preiskovanja sveta, kot tudi spoznavanja zakladov sveta misli in kulturne dediščine človeštva.

Biblioterapevtski priročnik (zvezek I.) je zakladnica z več kot 8.000 misli več kot tisočih avtorjev in pregovore več kot osemdesetih narodov, razdeljenih na petindvajset tematskih sklopov: Aforizmi, Besede, Blaginja, Bogastvo, Boj, Budnost, Cilj, Čas, Čast, Čistoča, Človečnost, Človek, Človeštvo, Dao, Dejavnost, Delo, Denar, Dobro, Dobrota, Družina, Duh, Duša, Genij, Glasba in Govor.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7036-31-2
Leto izdaje 2019
Število strani 400
Dimenzije 16,3 x 23,3
Vezava Trda
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor Peter Amalietti
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Enciklopedija misli - Prvi zvezek (od A do G)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Enciklopedija misli - Prvi zvezek (od A do G)

Cena 45,00 €