V vrečki ni artiklov.
Energija ljubezni

Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo.

Razmerje se začne s srečanjem dveh edinstvenih energij. Ta skupnost energij določi, kako se sporazumevate, borite, ljubite in si želite biti ljubljeni. Vsi različno doživljamo svet, ki nas obdaja, toda ko se soočimo s sporom, zlasti s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu, posežemo po enemu izmed svojih štirih »Energijskih stresnih slogov«:

  • Vidni tipi so izredno strastni in navdihujejo druge. V trenutkih nasprotovanja lahko njihov pogled na položaj zasenči to, kar se pojavlja, in spodkoplje njihovo sposobnost, da bi sočustvovali s svojim partnerjem.
  • Kinestetični tipi so radodarni in sočutni, toda njihova skrbna narava jih vleče v preštevilne smeri. Skušajo izpolniti potrebe drugih za ceno svoje lastne, zato nastanejo zamere.
  • Digitalni tipi so razumski in načelni, vendar se lahko zaprejo stališčem in čustvom preostalih.
  • Zvočni tipi imajo dar za razumevanje drugih, toda med sporom si lahko pogosto napačno razložijo znake ter slišijo, kar ni bilo nikdar izrečeno, občuteno ali mišljeno.

 

9789612291280 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/n/energija-ljubezni.jpg 9789612291280
24.52 EUR 2021-08-06 Zaloga: Na zalogi
-25%

Energija ljubezni

Energija ljubezni David Fainstein Donna Eden

Uporaba energijske medicine za ohranjanje cvetočih razmerij

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 122 zlatnikov = 1,22 €.
Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo. Razmerje se začne s srečanjem dveh edinstvenih energij. Ta skupnost energij določi, kako se sporazumevate, borite, ljubite in si želite biti ljubljeni. Vsi različno doživljamo svet, ki nas obdaja, toda ko se soočimo s sporom, zlasti s tistimi, ki so nam najbolj p...

Vroča cena: 24,52 €

Prihranek: 8,18 € (25%)

Redna cena: 32,70 €

Podrobnosti artikla Energija ljubezni

ISBN 9789612291280
Leto izdaje 2016
Število strani 391
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor David Fainstein
Donna Eden

O avtorju Energija ljubezni

Donna Eden

Donna Eden

Donna Eden je že od otroštva sposobna videti fine energije telesa, in ne le da z njimi dela za boljše zdravje, srečo in vitalnost, ampak ji je uspelo tudi na področju učenja ljudi, ki finih energij ne vidijo, sedaj pa z njimi lahko delajo z veseljem in učinkovito. Njena prva knjiga Energijska medicina je klasika na tem področju, prevedena je bila v petnajst jezikov in prejela dve knjižni nagradi. Njeno nadaljevanje Energijska medicina za ženske je prejelo nagrado za najboljšo knjigo za zdravljenje.

Več o Donna Eden

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Energija ljubezni

Donna Eden

Vroča cena: 24,52 €

Prihranek: 8,18 € (25%)

Redna cena: 32,70 €

Energija ljubezni

Oglejte si tudi