Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Energija ljubezni

Na zalogi
SKU
9789612291280
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 24,52 €
Prihranek 8,18 € (-25.02%)
Redna cena 32,70 €
Dodaj na seznam želja

Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo.

Razmerje se začne s srečanjem dveh edinstvenih energij. Ta skupnost energij določi, kako se sporazumevate, borite, ljubite in si želite biti ljubljeni. Vsi različno doživljamo svet, ki nas obdaja, toda ko se soočimo s sporom, zlasti s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu, posežemo po enemu izmed svojih štirih »Energijskih stresnih slogov«:

  • Vidni tipi so izredno strastni in navdihujejo druge. V trenutkih nasprotovanja lahko njihov pogled na položaj zasenči to, kar se pojavlja, in spodkoplje njihovo sposobnost, da bi sočustvovali s svojim partnerjem.
  • Kinestetični tipi so radodarni in sočutni, toda njihova skrbna narava jih vleče v preštevilne smeri. Skušajo izpolniti potrebe drugih za ceno svoje lastne, zato nastanejo zamere.
  • Digitalni tipi so razumski in načelni, vendar se lahko zaprejo stališčem in čustvom preostalih.
  • Zvočni tipi imajo dar za razumevanje drugih, toda med sporom si lahko pogosto napačno razložijo znake ter slišijo, kar ni bilo nikdar izrečeno, občuteno ali mišljeno.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291280
Leto izdaje 2016
Število strani 391
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor David Fainstein, Donna Eden
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Energija ljubezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Energija ljubezni

Vroča cena 24,52 €
Prihranek 8,18 € (-25.02%)
Redna cena 32,70 €