Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Na zalogi
SKU
978-961-2291-13-6
Dodaj v primerjavo
Cena 28,70 €
Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti. Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti. Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov. Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.
Dodaj na seznam želja

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti. Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti.

Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov.

Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2291-13-6
Leto izdaje 2011
Število strani 318
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Donna Eden
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Energijska medicina za ženske - Uravnovešanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Cena 28,70 €