V vrečki ni artiklov.
Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti. Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti.

Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov.

Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.

15748 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/n/energijska-medicina-za-zenske.jpg 978-961-2291-13-6
28.7 EUR 2020-08-10 Zaloga: Na zalogi

Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti Donna Eden

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 143 zlatnikov = 1,43 €.
Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti. Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti. Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stransk...
Cena: 28,70 €

Podrobnosti artikla Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

ISBN 978-961-2291-13-6
Leto izdaje 2011
Število strani 318
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Donna Eden

O avtorju Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Energijska medicina za ženske - Uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti

Oglejte si tudi