Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Energijsko zdravljenje

Na zalogi
SKU
9789612291488
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

V knjigi Energijsko zdravljenje nadarjena energijska zdravilka Abby Waynne razloži, kako v vsakdanjem življenju na nas vpliva energija in kako lahko delamo z njo, da se pozdravimo, uravnotežimo in uspevamo.

Dodaj na seznam želja

Zdravljenje

Energijsko zdravljenje je močna tehnika, ki upošteva, da je naše fizično telo le del naše velnes podobe, saj imamo tudi energijsko telo, ki vpliva na naše fizično, mentalno in čustveno zdravje.

V knjigi Energijsko zdravljenje nadarjena energijska zdravilka Abby Waynne razloži, kako v vsakdanjem življenju na nas vpliva energija in kako lahko delamo z njo, da se pozdravimo, uravnotežimo in uspevamo.

Na preprost, učinkovit in praktičen način vam razstre, kako z energijskim zdravljenjem izboljšate zdravje, odnose in delovno okolje.

Naučili se boste različnih uveljavljenih oblik zdravljenja, vaj in tehnik, ki vam bodo odprla sposobnosti zdravljenja. S pomočjo teh orodij boste povečali svojo samozavest, se počutili močnejše in zavestno začeli upravljati s svojim življenjem.  

S pomočjo knjige se boste naučili:

 • različnih uveljavljenih oblik zdravljenja;
 • vaj in tehnik za odpiranje sposobnosti zdravljenja;
 • kako uporabiti energijsko zdravljenje za izboljšanje zdravja, odnosov in delovnega okolja;
 • kako se osvoboditi težkih energij, ki ste jih pobrali od drugih ljudi;
 • kako uporabiti navedena orodja, da se boste počutili močnejše, povečali samozavest in da boste čutili, da nadzirate življenjske situacije;
 • kako uporabiti energijsko zdravljenje na sebi in na tistih, ki jih imate radi.

Kaj je zdravljenje?

 • Zdravljenje pomeni, da ste večino časa pristni in ne, kar mislite, da bi morali biti, ali oseba, za katero mislite, da bi bila vsakemu všeč.
 • Zdravljenje pomeni, da ste odkriti do sebe, da spustite svoje maske, se ne pretvarjate, spustite napačne predstave o svetu in ste pravi jaz večino časa.
 • Zdravljenje pomeni reči ne, ko je treba, da rečete ne. Zdravljenje pomeni reči da, ko je treba reči da, četudi tega ne želite. Pomeni vedeti, kdaj je nekaj za vas slabo, in spoštovati sebe dovolj, da nečesa ne storite, nekam ne greste ali nečesa ne sprejmete.
 • Zdravljenje pomeni odpustiti drugim, četudi so nas resnično prizadeli. Pomeni, da se učimo sprejeti in prenašati, kako se soočati z bolečino in biti z njo namesto bežati od nje.
 • Zdravljenje se dogaja ves čas, vsak dan v procesu počasnega opuščanja tega, kar mislite, da je resnično, in odkrivanja tega, kar dejansko je resnično.
 • Zdravljenje je spuščanje potreb po nadzoru nad vsem, odpiranje toku življenja in zaupanje, da bo za vse poskrbljeno.

Zdravljenje je nalezljivo!

Tako kot cvetlica, ki raste proti svetlobi, se vsi ljudje želijo premakniti v stanje zdravljenja. Dovolite si!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291488
Leto izdaje 2021
Število strani 195
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Abby Wynne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Energijsko zdravljenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Energijsko zdravljenje

Cena 25,00 €