V vrečki ni artiklov.
Energijsko zdravljenje

Zdravljenje

Energijsko zdravljenje je močna tehnika, ki upošteva, da je naše fizično telo le del naše velnes podobe, saj imamo tudi energijsko telo, ki vpliva na naše fizično, mentalno in čustveno zdravje.

V knjigi Energijsko zdravljenje nadarjena energijska zdravilka Abby Waynne razloži, kako v vsakdanjem življenju na nas vpliva energija in kako lahko delamo z njo, da se pozdravimo, uravnotežimo in uspevamo.

Na preprost, učinkovit in praktičen način vam razstre, kako z energijskim zdravljenjem izboljšate zdravje, odnose in delovno okolje.

Naučili se boste različnih uveljavljenih oblik zdravljenja, vaj in tehnik, ki vam bodo odprla sposobnosti zdravljenja. S pomočjo teh orodij boste povečali svojo samozavest, se počutili močnejše in zavestno začeli upravljati s svojim življenjem.  

S pomočjo knjige se boste naučili:

 • različnih uveljavljenih oblik zdravljenja;
 • vaj in tehnik za odpiranje sposobnosti zdravljenja;
 • kako uporabiti energijsko zdravljenje za izboljšanje zdravja, odnosov in delovnega okolja;
 • kako se osvoboditi težkih energij, ki ste jih pobrali od drugih ljudi;
 • kako uporabiti navedena orodja, da se boste počutili močnejše, povečali samozavest in da boste čutili, da nadzirate življenjske situacije;
 • kako uporabiti energijsko zdravljenje na sebi in na tistih, ki jih imate radi.

Kaj je zdravljenje?

 • Zdravljenje pomeni, da ste večino časa pristni in ne, kar mislite, da bi morali biti, ali oseba, za katero mislite, da bi bila vsakemu všeč.
 • Zdravljenje pomeni, da ste odkriti do sebe, da spustite svoje maske, se ne pretvarjate, spustite napačne predstave o svetu in ste pravi jaz večino časa.
 • Zdravljenje pomeni reči ne, ko je treba, da rečete ne. Zdravljenje pomeni reči da, ko je treba reči da, četudi tega ne želite. Pomeni vedeti, kdaj je nekaj za vas slabo, in spoštovati sebe dovolj, da nečesa ne storite, nekam ne greste ali nečesa ne sprejmete.
 • Zdravljenje pomeni odpustiti drugim, četudi so nas resnično prizadeli. Pomeni, da se učimo sprejeti in prenašati, kako se soočati z bolečino in biti z njo namesto bežati od nje.
 • Zdravljenje se dogaja ves čas, vsak dan v procesu počasnega opuščanja tega, kar mislite, da je resnično, in odkrivanja tega, kar dejansko je resnično.
 • Zdravljenje je spuščanje potreb po nadzoru nad vsem, odpiranje toku življenja in zaupanje, da bo za vse poskrbljeno.

Zdravljenje je nalezljivo!

Tako kot cvetlica, ki raste proti svetlobi, se vsi ljudje želijo premakniti v stanje zdravljenja. Dovolite si!

9789612291488 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/e/n/energijsko-zdravljenje.jpg 9789612291488
25 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi
novo

Energijsko zdravljenje

Energijsko zdravljenje Abby Wynne

Razkrijte svojo sposobnost zdravljenja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
V knjigi Energijsko zdravljenje nadarjena energijska zdravilka Abby Waynne razloži, kako v vsakdanjem življenju na nas vpliva energija in kako lahko delamo z njo, da se pozdravimo, uravnotežimo in uspevamo.
Cena: 25,00 €
novo

Podrobnosti artikla Energijsko zdravljenje

ISBN 9789612291488
Leto izdaje 2021
Število strani 195
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Abby Wynne

O avtorju Energijsko zdravljenje

Abby Wynne

Abby Wynne

Abby Wynne je šamanska psihoterapevtka in energijska zdravilka, ki ima zasebno prakso. Uči ljudi, kako se ponovno povezati s svojim srcem in kako postati močnejši v svojem procesu zdravljenja. Ima štiri čudovite otroke in živi s svojo družino v Dublinu.

Več o Abby Wynne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Energijsko zdravljenje

Oglejte si tudi