❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Eno z vsem življenjem

Eno z vsem življenjem Eckhart Tolle

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 154 zlatnikov = 1,54 €.
Knjiga Eno z vsem življenjem ne ponudi zgolj bralske izkušnje, temveč nas popelje na meditativno popotovanje in nas usmeri k srčiki našega bitja, kjer lahko doživimo enost, ki je že od nekdaj v nas. 
 

Vroča cena: 20,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789612000639
Leto izdaje 2011
Število strani 192
Dimenzije 21,5 x 15,5
Avtor Eckhart Tolle
Vezava Ne
Izdal Ganeš
Kategorija Srečno življenje in notranji mir

O avtorju

  Eckhart Tolle je bil rojen v Nemčiji, kjer je preživel prvih trinajst let. Po diplomi na Univerzi v Londonu je začel delati kot raziskovalec in doktorski kandidat na Univerzi v Cambridgeu. Ko je bil star 29 let, je doživel globoko duhovno preobrazbo in postal tako rekoč nov človek. Preobrazba ga je usmerila na povsem novo življenjsko pot. Naslednja leta je posvetil razumevanju, povezovanju in poglabljanju te preobrazbe. Nanj se je obračalo vse več ljudi, ki so jih zanimale njegove življenjske izkušnje, in tako je sčasoma začel v Londonu delati kot svetovalec.

Od leta 1996 živi v Vancouvru v Kanadi ter potuje, predava in vodi seminarje ter delavnice po vsem svetu. Ob tem ne izpostavlja in ne izključuje nobene duhovne tradicije ali religije. V svojih predavanjih jasno in povsem razumljivo posreduje preprosto, a globoko sporočilo: »Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba.«

Knjiga ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek je prevedena v 35 jezikov. Tudi njegova naslednja knjiga Nova ZEMLJA je postala svetovna uspešnica, obe knjigi pa se uvrščata med najvplivnejša duhovna gradiva sedanjega časa.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOŽI

Objavljeno 12.09.2014

Priporočam v branje, kot vse njegove knjige.

Priporočam v branje, kot vse njegove knjige.

Eno z vsem življenjem

Eckhart Tolle

Vroča cena: 20,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 22,00 €

Oglejte si tudi