V vrečki ni artiklov.

Erica Layne


Erica Layne je mati treh otrok, ki je vedno na lovu za sončnimi zahodu, in ustanoviteljica skupnosti žensk, ki življenje zajemajo z žlico zavestnega delovanja, The Life On Purpose (Namerno življenje).

S svojo spletno stranjo EricaLayne.co vsak dan nagovori več tisoč žensk, katerim pomaga potegniti črto čez goro obveznosti in izčrpanost ter jim pomaga tlakovati pot do osredotočenosti in spokoja. Z možem in otroki se je ustalila ob zalivu San Francisco.

Erica Layne

Erica Layne je žena in mama treh otrok, ki živijo na območju zaliva San Francisco, in avtorica knjige Minimalizem.

Pred osmimi leti je Erica Layne sedela v obledelem, žajbljevo zelenem gugalniku, medtem ko so se njeni majhni otroci igrali na tleh pred njo. Bila je sto kilometrov stran od družine, vzgajala svoje otroke, medtem ko je njen mož službeno potoval. Erica se je tako zelo trudila, da bi bila vsem v življenju vse.

Kar je Erico Layne najprej usmerilo k preprostejšemu življenjskemu slogu, ni bilo pozitivno čustvo. To ni bil ogenj navdiha iz članka, ki ga je prebral na spletu, ali pa nedosegljiva motivacija po ogledu dokumentarnega filma o minimalizmu.

Bil je občutek preplavljenosti. Bilo je preveč vsega.

Preveč igrač za pobrati s tal v dnevni sobi. Preveč obveznosti do ljudi, ki sploh niso bili v njenem najbližnjem krogu. Preveč telefonskih klicev in opravil, naročil ...

Preveč.

Takrat je Erica Layne - v tistem mirnem trenutku na gugalniku – začutila nepričakovani naval udobja, in vedela je, da je čas, da to poglavje zapre in odpre drugo. Čutila je, da jo vleče k enostavnejšemu načinu življenja in bila je pripravljena.

V knjigi deli svoje potovanje v upanju, da bo s svojo potjo navdihnila ljudi, naj se osredotočijo nase in svoj mir. Na koncu bo to privedlo do sprejemanja sebe in sočutja do sebe. svojo pot do osredotočenosti in miru - in na koncu tudi večje samo-sočutje in samo-sprejemanje.

Erica Layne želi, da ljudje živijo na način, ki ustreza njim. Verjame, da se lahko vsakdo prepusti življenju, vendar srečni, izpolnjeni ljudje živijo z nekim namenom. Verjame, da želimo živeti v tempu, ki se nam zdi primeren za nas in naše družine. Verjame v rast, počitek in moč narave. Verjame, da odnos, ki ga imate s seboj, postavlja temelje za odnos z otrokom, zakoncem, starši, prijatelji - vsak odnos, ki ga imate. Vložite vase, da boste lahko vanje vlagali.

Najbolj pa Erica Layne meni, da je vaša pot pomembna in da te poti ne bi smel sprehoditi sami.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani