Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Eros v ujetništvu

Na zalogi
SKU
9789610158998
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

Pogled na zakonsko zvezo se je v preteklem stoletju močno spremenil. Nekoč je bila stvar ekonomskega dogovora, v sodobnem zahodnem svetu pa temelji na čustvih.

Dodaj na seznam želja

Erotika

Za obilje naših duševnih in duhovnih potreb je nekdaj skrbela »cela vas«, v današnji individualizirani družbi pa glavnino upov polagamo v enega samega, v »pravega«, v izbranca. Se lahko zveza pod težo takih pričakovanj stre? Ali partnerja, s katerim se zlivamo v eno, v resnici ne izgubimo? Si lahko sploh še želimo tisto, kar že imamo?

Svetovno znana belgijsko-ameriška terapevtka in avtorica Esther Perel erotike ne enači s spolnostjo, temveč z življenjem, z nasprotjem smrti. V svoji vznemirljivi mednarodni uspešnici, polni zanimivih primerov iz lastne dolgoletne prakse, razmišlja, kako ohranjati nekaj na videz paradoksalnega – erotiko, vznemirjenje in živost v ljubeči zvezi, ki naj bi trajala večno. Njen odgovor je nepričakovan – in nenavadno preprost.

»Delno sociološka študija in delno voajerizem, napisana elegantno, malodane erotično. Eros v ujetništvu razgrinja spolne zagate, v katerih se lahko prepozna vsakdo.« - The Australian

»Tako iskrena, da boli.« - The Irish Times

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610158998
Leto izdaje 2020
Število strani 232
Dimenzije 15,5 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Esther Perel
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Eros v ujetništvu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Eros v ujetništvu

Cena 29,99 €