V vrečki ni artiklov.
EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanjih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotraj vas in prav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki je odkril in izpopolnil kvantni entrainment.

To inovativno tehniko zdravljenja uporabljajo tisoči po vsem svetu, da bi se znebili čustvenih in fizičnih neskladnosti v sebi in drugih. Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje.

Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave. Vprezite ga, da ustvarite močno namero. Dr. Kinslow vas bo naučil, kako s pomočjo QE-ja ublažite čustveno in fizično neskladje, nestabilne odnose, finančne težave … Pa tudi, kako vplivate na stres iz vašega okoliša.

Če se že ukvarjate s katerokoli metodo, ki uporablja namero, bo izvajanje te tehnike vzporedno z vašo prakso pospešilo ustvarjanje željenih rezultatov. A kar je najbolj navdušujoče, ustvarjanje QE namere ne zahteva nikakršnega posebnega učenja ali talenta.

Enostavna sprememba v zavestnosti je vse kar potrebujete, da boste že danes lahko ustvarjali čudeže v vašem življenju.

978-961-9034-28-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/0/b00_2_20.gif 978-961-9034-28-8
24.9 EUR 2021-04-28 Zaloga: Na zalogi

EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja Dr. Frank J. Kinslow

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje. Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave.
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

ISBN 978-961-9034-28-8
Leto izdaje 2013
Število strani 138
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Vid
Avtor Dr. Frank J. Kinslow

O avtorju EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

Dr.  Frank J. Kinslow

Dr. Frank J. Kinslow

Dr. Frank J. Kinslow je zdravnik kiropraktik, učitelj gluhih in obenem doktor kliničnega duhovnega svetovanja. Je tudi utemeljitelj kvantne sinhronizacije, tehnike duhovne razsvetlitve ter metode samoobvladovanja in zdravljenja, ki temelji na čisti zavesti ali globokem počitku. Ob njenem izvajanju ne delamo »nič«, pa vendar je vse narejeno. Kvantne sinhronizacije se lahko naučimo tako rekoč takoj; ne potrebujemo leta. 

Je tudi avtor svetovnih uspešnic Skrivnost trenutne ozdravitveSkrivnost kvantnega življenja in EV - občutek. Živi na Floridi, kjer ima privatno svetovalsko prakso in predava na univerzi Everglades.

Oglejte si tudi intervju z avtorjem >>

Več o Dr. Frank J. Kinslow

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

Oglejte si tudi