Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

Na zalogi
SKU
978-961-9034-28-8
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €
Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje. Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave.
Dodaj na seznam želja

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanjih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotraj vas in prav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki je odkril in izpopolnil kvantni entrainment.

To inovativno tehniko zdravljenja uporabljajo tisoči po vsem svetu, da bi se znebili čustvenih in fizičnih neskladnosti v sebi in drugih. Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje.

Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave. Vprezite ga, da ustvarite močno namero. Dr. Kinslow vas bo naučil, kako s pomočjo QE-ja ublažite čustveno in fizično neskladje, nestabilne odnose, finančne težave … Pa tudi, kako vplivate na stres iz vašega okoliša.

Če se že ukvarjate s katerokoli metodo, ki uporablja namero, bo izvajanje te tehnike vzporedno z vašo prakso pospešilo ustvarjanje željenih rezultatov. A kar je najbolj navdušujoče, ustvarjanje QE namere ne zahteva nikakršnega posebnega učenja ali talenta.

Enostavna sprememba v zavestnosti je vse kar potrebujete, da boste že danes lahko ustvarjali čudeže v vašem življenju.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9034-28-8
Leto izdaje 2013
Število strani 138
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka
Izdal Zavod Vid
Avtor Dr. Frank J. Kinslow
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

EV - občutek!: umetnost ustvarjanja notranjega miru in zunanjega obilja

Cena 24,90 €