V vrečki ni artiklov.
Figurica Sova - Avanturin

Figurica Sova Avanturin. 

Aventurin - zeleni je kamen sreče oz. kamen kockarjev. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje.

Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Znan je tudi kot  kamen blaginje. Krepi vodstvene sposobnosti, daje nam podporo, da smo bolj odločni in vztrajni. Spodbuja sočutje in empatijo. Razbremenjuje hude nevroze in stabilizira posameznikovo stanje uma.  Povečuje kreativnost. Aventurin spodbuja občutek dobrega počutja in regeneracijo srca. 

Sova je ptica, ki ji ljudje od nekdaj pripisujemo paranormalne moči. Pooseblja skrivnost, magijo in modrost, po starodavnih verovanjih pa tudi moč prerokb, nočnih vizij, sanj in zdravljenja.

Sovje zdravilstvo krepi vid, sluh, plodnost in sposobnost zapeljevanja.

Sovi so svoje čase vrači pravili tudi mačka s krili, še zlasti severnoameriški Indijanci pa so verjeli v njene mogočne zdravilne moči.

Velikost: 4.5 cm x 7.5 cm 


34324324342424 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/1/1/1189.jpg
20.2 EUR 2020-11-02 Zaloga: Na zalogi
-20%

Figurica Sova - Avanturin

Figurica Sova - Avanturin

Figurica Sova Avanturin.  Aventurin - zeleni je kamen sreče oz. kamen kockarjev. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje. Znan je tudi kot  kamen blaginje. Krepi vodstvene sposobnosti, daje nam podporo...

Vroča cena: 20,20 €

Prihranek: 5,00 € (20%)

Redna cena: 25,20 €

Podrobnosti artikla Figurica Sova - Avanturin

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).