Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Frekvenca

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617033991
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja. S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje. Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni. 

Dodaj na seznam želja

Frekvenca

Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.  

Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne. Ko se naučimo uporabe frekvenčnih načel – metod osebne rasti, ki temeljijo na načelih dejanskega delovanja energije:

- bomo znali vzdrževati visoko in ustvarjalno raven osebne energije;
- bomo iz okolja s pomočjo empatičnega sozvočja z drugimi prejemali dragocene informacije;
- se bomo osvobodili negativnih in slabotnih vibracij.  

Ker je življenje vse hitrejše, postajamo akutno razdraženi. Ves čas smo pod komaj zaznavnim pritiskom različnih energij – nakopičenih čustev, stisk in prikritih misli drugih ljudi, valov nenehnega dogajanja, osebnih in družbenih sprememb – kar nas pogosto spravi na kolena. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega.  

Ko se naučimo čiščenja zavestne čutnosti telesa, lažje urejamo odnose z drugimi, iščemo nove rešitve svojih težav ter uresničujemo življenje, ki bo imelo vse, kar potrebujemo in česar si želimo.   

Tehnike, ki jih prinaša Frekvenca, nam bodo pomagale k uspehu v nastajajoči novi energijski stvarnosti. Ta svetovna uspešnica nas uči novih dinamik energije, časa in intuicije. Uči nas pomena rušenja blokad in odpiranja tokov v telesu.

Tole je nekaj vprašanj, ki jih odpira Frekvenca:

* Zakaj smo danes tako preobčutljivi?

*Kako občutiti osebne vibracije, jih izboljšati in uporabljati?

* Kako daleč lahko gremo v devetih stopnjah preobrazbe?

* Kako se vrniti v svojo domačo frekvenco, ko nas nekaj spravi iz ravnotežja?

* Kako izboljšati težavne odnose?

* Kako se izkopati iz negativnih vibracij in si povrniti veselo, sproščeno razpoloženje? 

Ob povezovanju temeljnih idej kvantne fizike in preverjenih tehnik razvoja intuicije nas Frekvenca vodi h globljemu razumevanju prepletenosti materialnega in nematerialnega sveta – in nas pri tem nagovarja s toplim, domačim, razumljivim in prelepim jezikom. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033991
Leto izdaje 2019
Število strani 330
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Penney Peirce
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Frekvenca
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Frekvenca

Cena 27,90 €