V vrečki ni artiklov.

Gabrielle Bernstein

Na Super Soul Sunday, oddaji Oprah Winfrey, je bila Gabrielle Bernstein predstavljena kot vodilni mislec nove generacije. Pri New York Timesu so jo poimenovali »nova vzornica«. Je avtorica uspešnic May Couse Miracles in Miracles Now. Tu so še Add more~ing to Your Life  in Spirit Junkie. Pred nedavnim je bila skupaj z Deepakom Chopro sogostiteljica po Guinnessovi enciklopediji največje svetovne skupinske meditacije. YouTube jo je navedel kot eno od šestnajstih videoblogerjev prihodnosti. Gabrielle so imenovali za eno od enajstih avtorjev internetnih strani za inspiracijo, ki jim je vredno slediti na Twitterju. Gabrielle živi v New Yorku. 

Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein je večino življenja na duhovni poti. Vse se je začelo, ko je sedela ob strani svoje mame in meditirala v ašramih v vzhodnem New Yorku.

V najstniških letih in zgodnjih dvajsetih letih se je Gabrielle Bernstein občasno posvečevala duhovnosti. Oktobra leta 2005 je doživela »dno« in rešila jo je duhovnost, da je ostalatrezna.

Dan, ko je Gabrielle Bernstein izbrala treznost, je bil dan, ko je postala Spirit Junkie. Začela sem je opirati duhovnih načel, meditacijskih praks, kar ji je pomagalo, da se je uskladila s svojim resničnim namenom: biti vir ljubezni in navdiha v svetu.

Poslanstvo Gabrielle Bernstein je, da vam pomaga, da se odprete duhovnemu odnosu, ki ga razumete, da boste lahko živeli tudi v skladu s svojim resničnim namenom!

Na številne načine vam lahko pomaga, ne glede na to, kje ste na svoji duhovni poti.

Začnimo z njenimi knjigami! Danes je Gabrielle Bernstein avtorica uspešnic sedmih knjig New York Timesa.

Ena izmed največjih nalog Gabrielle Bernstein je meditacijo omogočiti vsem. Že od 16. leta je vdana vodja meditacije. Meditacija je njen vir miru, spokojnosti in zdravja. Toda ni vam treba meditirati več let, da bi izkoristili prednosti te življenjske prakse.

Gabrielle Bernstein ponuja brezplačno meditacijo. (Ponosen je, da je soorganizatorka Guinnessovega svetovnega rekorda Deepaka Chopra za največjo skupinsko meditacijo!). Meditacijo naredi dostopno vsem. Ustvarja vodene meditacije, ki jih je zelo enostavno spremljati in vam pomagajo, da se počutite neverjetno.

Gabrielle Bernstein je imela privilegij, da leta 2017 stala na odru z Oprah in sta govorila o njenih SuperSoul Sessions. V svojem govoru je Gabrielle Bernstein delila zelo osebno zgodbo in svojih 5 korakov do duhovne predaje. Verjame, da moramo, če želimo živeti po božji poti, verovati v vesolje.

Ponosen je, da jo je Oprah v svoji oddaji SuperSoul Sunday imenovala za "novo vodjo misli" in da jo je mreža Oprah Winfrey Network vključila v SuperSoul 100. Pravijo ji "skupina 100 izhodišč, katerih vizija in življenjsko delo prinašajo višjo stopnjo zavesti svetu. " Ko je Gabrielle Bernstein začela svojo duhovno pot, je hrepenela po virih in podpori, ki bi ji pomagale, da se drži svojih praks. Vedela je, da si morajo to želeti tudi drugi ljudje - zato je Gabrielle Bernstein to željo vzela resno in ustvarila enega najlepših virov, ki jih ima! Imenuje se čudežno članstvo. Članstvo Miracle je njen način, da ostane tesno povezan s svojo skupnostjo in pomaga duhovnim študentom, da se širijo in rastejo.

Kot duhovna podjetnica je njena strast, da pomaga ljudem ustvariti dobra podjetja in ustvariti kariero svojih sanj. Svet potrebuje več ljudi, ki v svoje delo vnašajo ljubezen, svetlobo in navdih, ne glede na to, na katerem področju so.

Da bi pomagala duhovnim podjetnikom, je Gabrielle Bernstein ustvarila tečaj Spirit Junkie! Ta tečaj vam pomaga, da navdihujete druge s tem, kar navdihuje vas.

Ustvaril je svojo aplikacijo Spirit Junkie, ki vam pomaga, da zjutraj pravilno začnete dan in ohranjate dobre vibracije z navdihujočo afirmacijo vsak dan. S to afirmacijo lahko meditirate, jo ponavljate ves dan ali nastavite opomnike, da si jo ogledate in pustite, da vas pripelje nazaj v središče.

Javni nastop je njena umetnost. V mednarodnem govornem krogu je od leta 2004. Med drugim je Gabrielle Bernstein predavala v Googlu, TEDxWomen, Oprah's SuperSoul Sessions, The Chopra Center, The Omega Institute, L’Oréal, Philosophy in The Huffington Post. Redno nastopa tudi kot strokovnjainja v oddaji Dr. Oz.

Prav tako Gabrielle Bernstein v videoposnetkih in objavah na družabnih omrežjih rada deli duhovne lekcije in orodja. YouTube jo je imenoval za enega izmed 16 naslednjih video blogerjev, Mashable pa jo je vključil na svoj seznam 11 računov za navdih. Lahko jo najdete tudi v živo na Facebooku in na Instagramu, kjer deli svoje misli.

Svojo kariero je začela v odnosih z javnostmi in zelo rad širi svetlobo daleč naokoli. New York Times jo je imenoval za "novega vzornika", Forbes pa jo je uvrstil na seznam 20 najboljših žensk.

Prav tako sem imel privilegij, da sem bil predstavljen v medijih, kot so ELLE, OWN, Kathie Lee & Hoda, The Today Show, Marie Claire, Health, SELF, Women's Health, Cosmopolitan, Glamour, naslovnice revije Success, revije Experience Life in več.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani