Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ganeš od glave do rilca

Na zalogi
SKU
978-961-7060-53-9
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Drugi del Ganeševih zgodb lahko beremo, tudi če nismo brali 1. dela (Zlomljeni okel). A bodo hitro postale veliko bolj slikovite, če smo že brali prvi del; bolj polno, poznavalsko izkušnjo in življenje bomo imeli, če gremo po vrsti.

Dodaj na seznam želja

Ganeš

Še več užitka pri potapljanju mimo čeri Ganeševih preprek pa bomo doživljali, če smo brali še druge avtorjeve knjige, kot so ČarobnicaMaitreya, pa seveda večni Veličastni Saturn in Sončni labirint, morda celo Gospodar smrti Seveda pa vedno pridejo prav za širjenje obzorij tudi znanje, energija in informacije še iz drugih avtorjevih knjig, kot so Sadašiva tantra, morda celo Skrivnosti indijske astrologije, za začetek in konec vsega pa vedno Hej, človek, spravi se meditirat!

Cela pustolovščina, vsaka od njih.

Avtor se je tokrat dogovoril s prijateljem Ganešem, da zapiše nekaj njegovih zgodb, ne da bi jih prekinjal s svojimi komentarji. Zato pa se po vsaki od njih poglobi v bogato simboliko in nam pomaga odstreti številne tančice gostega tkanja bistrega prijateljčka. Sčasoma te napete pripovedke zasijejo pred nami kot prave male velike kozmogonije. Popis naravnega reda, zakonov stvarjenja in dogajanja čisto vsega na tem svetu (in še na kakšnih!). Med vrsticami in vmes pa seveda natančen popis čisto človeških odnosov in lastnosti, čeprav so glavni akterji pri Ganešu sama smetana božanstev.

Vedno na šalo naravnani Ganeš nam pri tem namerno nastavlja zanke, ovire in uganke, da vidi, koliko smo pozorni in kaj že zmoremo dojeti. Pa ravno on, ki med drugim zmore odstranjevati ovire, še preden sploh nastanejo! Res je falot.

In če imate v spominu, da je znal biti večno mladi Ganeš že v prvi knjigi radoživ ali nagajivo žgečkljiv tudi v seksualnem smislu, niste doživeli še nič. Ker … se vam bo že posvetilo v zgodbah, ki slavijo seksualnost onkraj vsega, kar bi človek pričakoval od dobrodušnega bitja s slonjim obrazom. Ima pač vrhunsko napredne starše … Kaj je privid, kaj je oprijemljivo – in kaj od obojega je bolj resnično? Hm. Vse že je.

Se nam bo po vseh teh zgodbah in njihovih razlagah posvetilo, kdo ali kaj so pravzaprav vsi ti glavni bogovi in boginje? Preberimo jih še enkrat, dvakrat in večkrat, vabi Ganeš z avtorjem. Na tem svetu se tako ali tako vse … ponavlja. V pravljičnem ritmu Ganeševega napetega in slikovitega pripovedovanja nas avtor in njegov čisto posebni prijatelj zapeljujeta od prve do zadnje strani. In ko se zdi, da smo z njima doživeli že res veliko – resnega, žgečkljivega, poučnega in osupljivega –, nas avtor obvesti, da se pustolovščina šele dobro začenja!

Ganeš je namreč povedal A.-ju, kot ga tokrat imenuje, še nekaj novih zgodb, ki pa še niso objavljene. Menda so malo drugačne in A. nam jih še ne sme povedati! Vse dokler ne razišče odgovorov na uganke, ki mu jih je načrtno nastavil ta varuh reda, gospodar karme, dobri duh pisnih podvigov, plesa in še marsičesa. Najbolj navihan tip od vseh božanstev na svetu! Ah, ti Ganeš. Se pravi: Avtor mora šele najti 'nebeške ključe' ali 'gesla', skrite v zgodbah in krajih, ki mu jih je nastavil skrivnostni prijatelj. Kaj to pomeni? Da čakamo!

Z zadržanim dihom smo pripravljeni na vse in izza širokega nasmeška radovedno sprašujemo: lahko kako pomagamo, da bomo kaj kmalu doživeli še nadaljevanje teh zgodb? Ganeš? A.?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7060-53-9
Leto izdaje 2021
Število strani 320
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ganeš od glave do rilca
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ganeš od glave do rilca

Cena 23,00 €