Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gasilci - naš ponos

Na zalogi
SKU
9789619474518
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €

Knjiga Gasilci – naš ponos je edina knjiga, ki prinaša zgodbe in portrete slovenskih prostovoljnih gasilk in gasilcev. Petdeset jih je s pisateljico spregovorilo iz oči v oči in ji pripovedovalo, s čim vse se srečujejo na intervencijah in kaj pomeni njihovo medsebojno tovarištvo.

Dodaj na seznam želja

GASILCI

Gasilec je psihofizično sposoben in ustrezno izurjen človek, katerega naloga je gasiti požare in pomagati ob naravnih in drugih nesrečah. Gasilci se v Sloveniji se ločijo na prostovoljne in poklicne. Naloga obojih je požarna zaščita in reševanje. Slovenski prostovoljni gasilci so združeni pod okriljem Gasilske zveze Slovenije, poklicni gasilci pa v Združenje slovenskih poklicnih gasilcev.

V knjigi Gasilci naš ponosa, pa avtorica skozi osebno-izpovedne, globoko doživete in mestoma pretresljive zgodbe bralcu na poljuden način želi ponuditi vpogled v nevarnost in zahtevnost, pa tudi srčno predanost naših ognjenih mož. V njej med drugim v besedi in sliki nastopa tudi Marjan Šarec, nekdanji predsednik slovenske vlade, ki je brez olepšav spregovoril, kako je biti gasilec v njegovi koži.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619474518
Leto izdaje 2019
Število strani 288
Dimenzije 20,5 x 30,5
Vezava Trda
Izdal Literis
Avtor Karolina Kalan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gasilci - naš ponos
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gasilci - naš ponos

Cena 34,90 €