Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Glamur s popustom - Življenje pod evrostresom

Na zalogi
SKU
978-961-259-039
Dodaj v primerjavo
Cena 9,90 €
Tudi vas daje evrostres? Stella živi v Milanu, svetovni prestolnici mode, in kot honorarna novinarka dela za glamurozne italijanske revije. Čeprav zna pri priči na pamet zrecitirati ime, znamko in ceno vsake it-torbice, ki ji prekriža pot na Via Montenapoleone, in čevljev, ki stanejo toliko kot mesečna najemnina, njeno življenje ni nič kaj glamurozno. Spopada se z ¯evrostresomŸ: mož je brezposeln in tudi sama je večna honorarka brez prave pogodbe, 999 evrov do konca meseca na njenem računu pa prehitro kopni. Vendar so to težave, za katere se zdi, da zanje v trendovskem, hitrem in bogatem Milanu nihče nima razumevanje. Ali pa morda le?
Dodaj na seznam želja
Tudi vas daje evrostres? Stella živi v Milanu, svetovni prestolnici mode, in kot honorarna novinarka dela za glamurozne italijanske revije. 

Čeprav zna pri priči na pamet zrecitirati ime, znamko in ceno vsake it-torbice, ki ji prekriža pot na Via Montenapoleone, in čevljev, ki stanejo toliko kot mesečna najemnina, njeno življenje ni nič kaj glamurozno. Spopada se z 'evrostresom': mož je brezposeln in tudi sama je večna honorarka brez prave pogodbe, 999 evrov do konca meseca na njenem računu pa prehitro kopni. 

Vendar so to težave, za katere se zdi, da zanje v trendovskem, hitrem in bogatem Milanu nihče nima razumevanje. Ali pa morda le?
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-259-039
Leto izdaje 2008
Število strani 228
Dimenzije 12,5 x 20,0
Izdal Gral Ve d.o.o.
Avtor Lisa Corva
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Glamur s popustom - Življenje pod evrostresom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Glamur s popustom - Življenje pod evrostresom

Cena 9,90 €