Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Glas tišine

Vsebina knjige je povzetek iz starodavnega tibetanskega svetega besedila z naslovom Knjiga zlatih pravil. Slednja vsebuje temeljna učenja vzhodne filozofije in mistike, ni pa znano ne kdo jo je napisal ne kdaj je nastala. Na zahod jo je v XIX. Stol. Prinesla izjemna filozofinja, znanstvenica, pisateljica in teozofinja Helana Petrovna Blavatsky. V knjižico z naslovom Glas tišine je zbrala tiste dele, za katere je menila, da bodo za zahodnega bralca razumljivi in uporabni.
Dodaj na seznam želja
Vsebina knjige je povzetek iz starodavnega tibetanskega svetega besedila  z naslovom Knjiga zlatih pravil. Slednja vsebuje temeljna učenja vzhodne filozofije in mistike, ni pa znano ne kdo jo je napisal ne kdaj je nastala. Na zahod jo je v XIX. Stol. Prinesla izjemna filozofinja, znanstvenica, pisateljica in teozofinja Helana Petrovna Blavatsky. V knjižico z naslovom Glas tišine je zbrala tiste dele, za katere je menila, da bodo za zahodnega bralca razumljivi in uporabni.

Glas tišine je tekst, ki je ne gleda na svojo nedoločljivo starost še vedno zelo aktualen in nadvse dobrodošel spremljevalec na našo življenski poti. Ob vsakem branju se nam kot po čarvoniji vedno znova razkrivajo novi pomeni, nove globine in tudi – nove lepote. Kajti njegove vrstice so prežete s čisto lepoto, ki pa ni zgolj prazen okras, temveč skuša na zgoščen in poetičen način podati odgovore na bistvena vprašanja človekovega obstoja.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9199-34-3
Leto izdaje 2011
Število strani 101
Izdal Založba Primus
Avtor H.P. Blavatsky
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Glas tišine
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Glas tišine

Cena 16,00 €