Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Glava dela čudeže

Na zalogi
SKU
9789616968270
Dodaj v primerjavo
Cena 18,00 €

Hitrost življenja sodobnega človeka postavlja v stanje konstantnega nemira. Stres je vsakodnevni spremljevalec pri vseh opravilih, odraža se tudi na zdravju. Predvsem dolgotrajen vpliv negativnega stresa lahko povzroči resne zdravstvene težave.

Dodaj na seznam želja

Stres

Dobra obramba pred stresnim življenjem so sprostitvene tehnike, ki jih avtor našteva kar nekaj in bralcu predlaga, da preizkusi njihov vpliv. Na podlagi lastnih izkušenj pa izpostavlja predvsem tehniko avtogenega treninga.

Avtogeni trening sam uporablja že vrsto let, poleg tega pa je s to sprostitveno tehniko spoznal mnoge svoje paciente in druge skupine ljudi. Avtogeni trening izhaja iz pomiritve telesa s pomočjo zavesti, posledično se izvajalec sprosti tudi duševno in je bolje opremljen za spoprijemanje s težavami, izzivi, nalogami, utrujenostjo in vsakdanom.

Priročnik Glava dela čudeže je napisan v poljudnem tonu, saj je namenjen vsem, ki bi želeli izvedeti več o postopkih izvajanja avtogenega treninga, udeležencem tečajev avtogenega treninga, hkrati pa je dobro izhodišče za terapevte, ki to tehniko sproščanja uporabljajo pri svojem delu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616968270
Leto izdaje 2015
Število strani 168
Dimenzije 23,5 x 16,0
Vezava Mehka
Izdal Pivec
Avtor Ignac Schmidt
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Glava dela čudeže
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Glava dela čudeže

Cena 18,00 €