Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Glina za vsak dan

Na zalogi
SKU
9789616861458
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €

Glina pomaga, da telo deluje pravilno, glina omogoča in vzpodbuja samozdravljenje. V sorazmerno majhnih in poceni odmerkih deluje počasi, a bolj temeljito in bistveno bolj učinkovito kot mnogo drugega, kar imamo v domači lekarni.

Dodaj na seznam želja

Glina deluje z modrostjo – sama najde pot do obolelih delov. Ne glede na to, kako jo uporabljamo, oralno, analno ali vaginalno, glina poišče obolelo mesto in ga slej ko prej ozdravi …

V zadnjih letih so se zvrstili dokazi, da glina presenetljivo uspešno zdravi tudi najtrdovratnejše bolezni. Raziskovalci so v njej našli številne minerale: kremen, aluminij, magnezij, titan, železo, kalcij, natrij, kalij, mangan in druge.

Knjiga nam odkriva lastnosti gline, zanimivi sta poglavji Glina in luna ter Glina in energija. To je za bolj radovedne. Sicer pa je v njej razgrnjeno vse, kar naj bi vedeli o glini za notranjo in zunanjo uporabo. Ni spregledana niti njena prepričljiva uporaba v nosečnosti.

Pa tudi če nismo bolni ali noseči, nam glina pride prav za nego obraza, las, telesa in ne nazadnje tudi za »zdravljenje« prostora, v katerem bivamo ali delamo. Pa seveda jo ponudimo za več zdravja tudi hišnim ljubljencem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861458
Leto izdaje 2016
Število strani 220
Dimenzije 19,4 x 12,6
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Barbara Černe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Glina za vsak dan
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Glina za vsak dan

Cena 16,90 €