V vrečki ni artiklov.

Globoka resnica: Oživitev spomina na naš izvor, našo zgodovino in usodo

Globoka resnica: Oživitev spomina na naš izvor, našo zgodovino in usodo Gregg Braden

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 223 zlatnikov = 2,23 €.
Gregg Braden, avtor mnogih uspešnic in vizionarski scientolog pravi, da so stvari, ki nas najbolj razdvajajo na prvi pogled sicer popolnoma drugačne, v svojem bistvu pa so tesno povezane. To so vojne, terorizem, vprašanje splava, samomorilnost, genocid, smrtna kazen, revščina, gospodarski zlom in jedrska vojna. Gre za odprte rane človeštva, ki izvirajo iz zmotnih in zastarelih prepričanj. Prav ta prepričanja so svet privedla na rob katastrofe in do izgube vsega, kar naj bi odlikovalo človeštvo kot civilizacijo.
 
Cena: 31,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-26-6
Leto izdaje 2011
Število strani 306
Dimenzije 13,0 x 20,5
Avtor Gregg Braden
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Prikrite resnice

O avtorju

  Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.

Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti. Znan je predvsem po knjigah, kot so Božanska matrikaFraktalni časGloboka resnicaSpontana ozdravitev s pomočjo prepričanja, Njegova dela so prevedena v petnajst jezikov in so na voljo v triindvajsetih državah. 

URADNA STRAN AVTORJA: www.greggbraden.com
VIDEO GALERIJA Gregga Bradena >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marko

Objavljeno 08.08.2018

Zelo zanimiva knjiga, katera ti da misliti.

Zelo zanimiva knjiga, katera ti da misliti.

TANJA

Objavljeno 11.04.2018

Knjiga te dobesedno povabi na potovanje. Ima zelo

Knjiga te dobesedno povabi na potovanje. Ima zelo bogato vsebino. Branje je tekoče in lahko, vsebina podkrepljena z dejstvi in bralcu ne vsiljuje svoja prepričanja. Knjiga odpira nova obzorja, nove informacije, ki pa lahko dajo precej misliti. Bralec se ob branju knjige res lahko počuti kot na potovanju po svetu s predavanji.

Oglejte si tudi