Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gonilna sila dobrega: Dalajlamova vizija za naš svet

Na zalogi
SKU
978-691-91228-5-3
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €
Dodaj na seznam želja

Že več kot pol stoletja nas dalajlama s knjižicama, kot sta The Art of Happiness in The Dalai Lama's Little Book of Inner Peace vodi po stezi sočutja in nas poučuje, kako bi lahko izboljšali svoje notranje življenje. V *Gonilni sili Dobrega nam s pomočjo dolgoletnega prijatelja Daniela Golemana, avtorja svetovne uspešnice Čustvena inteligenca, pojasnjuje, kako lahko energijo svoje sočutnosti usmerimo navzven, k vsem drugim bitjem. To pomenljivo in navdihujoče delo nam ponuja enkratno vizijo preobrazbe sveta na praktične in pozitivne načine.

Štirinajsti dalajlama je veliko več kot samo pomemben zagovornik tibetanskega budizma, je futurist z globokim razumevanjem sedanjosti in z izjemno iznajdljivostjo glede socialnih vprašanj sodobnega sveta.
- Booklist


Gonilna sila Dobrega vsakemu od nas ponuja uporabne zamisli, segajoče od ukrepov v prid naravnemu okolju, do dejanj, ki pomagajo prikrajšanim tega sveta. Pred nami je dolgoročni globalni načrt sijajnega futurističnega misleca, zato bo ta knjiga lahko koristila vsakemu prebivalcu našega planeta. Ko boste pripravljeni za sunek optimizma, jo vzemite v roke.
- Pop Culture Nerd

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-691-91228-5-3
Leto izdaje 2015
Število strani 240
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Penca in drugi
Avtor Daniel Goleman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gonilna sila dobrega: Dalajlamova vizija za naš svet
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gonilna sila dobrega: Dalajlamova vizija za naš svet

Cena 19,00 €