Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gospod Klobasnik in gospod Špila

Na zalogi
SKU
978-961-261-223-8
Dodaj v primerjavo
Cena 14,99 €
Dodaj na seznam želja

Ko sta se gospod Klobasnik in gospod Špila prvič srečala, sta bruhnila v smeh. Smejala sta se sama sebi, saj je eden izgledal kot sod, drugi pa kot prekla. 

Toda takoj sta si bila simpatična in svoje nepričakovano prijateljstvo sta odšla zapečatit v restavracijo Rožmarinka. Prvi si je naročil dvanajst krožnikov žolce s kruhom (kdo ve, kateri?), drugi lipov čaj in piškot (kdo ve, kdo?). Nato sta se skupaj odpravila novim dogodivščinam nasproti. Pazite, da se vam gospoda ne izgubita!

V knjigi Gospod Klobasnik in gospod Špila se skrivajo tri zgodbe, dve je avtor, Zdeněk Svěrák, napisal leta 1970 za svoje otroke, tretjo pa leta 2010 »kar tako, da knjiga ne bi bila pretanka«. Gospod Klobasnik in gospod Špila sta prava prijatelja, takšna, kakršne danes le redko najdemo in to prijateljstvo jima pomaga preko vseh težav. S pomočjo zvrhane mere humorja, seveda!

Zdeněk Svěrák je ena največjih čeških kulturnih osebnosti. Pisatelj, igralec in humorist, avtor scenarijev za mnoge filme, med drugim tudi za z oskarjem nagrajenega Koljo, katerega je režiral njegov sin Jan Svěrák, Zdeněk pa je odigral glavno vlogo.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-261-223-8
Leto izdaje 2011
Število strani 61
Dimenzije 20,0 x 26,0
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Zdeněk Svěrák
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gospod Klobasnik in gospod Špila
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gospod Klobasnik in gospod Špila

Cena 14,99 €