Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gospodar smrti in trije načiketovi ognji

Na zalogi
SKU
9789619411650
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Gospodar smrti je zgodba o posebnih trenutkih, ko se odpirajo Vrata nebes, o zavestni smrti in življenju po njej, o možnostih v življenju in možnostih v smrti, o mitoloških bitjih, na primer Ganešu, božanstvu s človeškim telesom in slonjo glavo, ali Čitagupti, Jamovemu ptici podobnemu glasniku, ki obiskujejo človeški svet in prinašajo sporočila z druge strani resničnosti.

Dodaj na seznam želja

Gospodar Smrti

Legenda trdi, da je v davnih časih deček Načiketa obiskal domovanje Gospodarja smrti  in s svojim pogumom ter iskrenostjo osvojil njegovo srce. V zameno ga je Jama naučil vsega, kar je želel. Deček se je nato vrnil v svet ljudi, s seboj pa je prinesel neprecenljiv zaklad: znanje o smrti, največji skrivnosti človeškega življenja.

Lahko kdo ponovi njegov podvig? Je skrivnost smrti mogoče spoznati že za časa življenja?

To je zgodba o številnih drugih nenavadnih dogodkih in pojavih, kakršen so Saturnov jekleni prstan, Nasmejani Buda, Šivin kamen in skrivnostni obred, imenovan »trije Načiketovi ognji«.

Smrt

Smrt, največja skrivnost življenja, je na vrsti na samem koncu, po dolgi in temeljiti življenjski šoli.

Tako bi moralo biti, vendar pogosto ni. Človeške usode so različne, tako kot njihova dejanja.

Ko zavračajo življenje, ljudje kličejo smrt veliko bolj zgodaj, kot so nanjo pripravljeni.

Zbolijo v duhu in telesu, nato pa umrejo, ne da bi poznali življenje, kaj šele smrt.

Le redki odidejo pripravljeni. Obstajajo pa tudi takšni, le peščica jih je, ki se s smrtjo soočijo zavestno, v času, ki je za to določen z višjimi silami. Njihova naloga je, da spoznajo proces, ki povezuje življenje in smrt, ga dobro preučijo in izkusijo,nato pa se vrnejo med ljudi in jim prinesejo znanje o svetu na drugi strani ter jim na ta način pomagajo pri pripravah na najpomembnejši dogodek v njihovem življenju: lastno smrt.

Življnje in smrt

Stara indijska legenda pravi, da nas onkraj življenja čaka strašno bitje po imenu Jama. Ko prečka mejo, ki deli življenje in smrt, vsaka duša svoje telo pusti za sabo in stopi pred Gospodarja smrti. Poleg tega, da s pomočjo svojih svetovalcev Jama določa nadaljnjo pot in evolucijo duše, hrani tudi skrivno znanje, ki lahko vsakemu zavestnemu bitju omogoči izpopolnjeno življenje, ki ga niti smrt ne prekine.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619411650
Leto izdaje 2017
Število strani 326
Dimenzije 16,0 x 22,8
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gospodar smrti in trije načiketovi ognji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gospodar smrti in trije načiketovi ognji

Cena 25,00 €