Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gospodar svojega časa

Na zalogi
SKU
961-238-478-9
Dodaj v primerjavo
Cena 120,78 €
Gospodar svojega časa je najbolje prodajani izobraževalni program o upravljanju s časom na svetu (prodanih več kot 1.000.000 izvodov po celem svetu)! Avdio program je v slovenščini in vsebuje 6 CD-jev (cca. 6 ur poslušanja). Ima tudi enoletno garancijo na vaše zadovoljstvo.
Dodaj na seznam želja

"Upravljanje s časom je v resnici upravljanje z življenjem."

  • Imate občutek, da ima dan vedno premalo ur?
  • Kljub temu, da trdo delate, na koncu dneva še vedno ostanejo nedokončane stvari?
  • Imate premalo časa za stvari, ki so za vas pomembne?
  • So zaposleni pogosto pod stresom zaradi pomanjkanja časa?

Predstavljamo vam preverjeni sistem, s katerim lahko naredite več v krajšem času in tako dnevno pridobite uro do dve časa.

Kako vam bo program koristil?

  • V manj časa boste naredili več stvari.
  • Zaposleni bodo lažje dosegali cilje, stvari ne bodo ostajale nedokončane.
  • Povečali boste produktivnost in s tem dosegli večji zaslužek, hitrejši razvoj.
  • Manj napetih situacij v podjetju zaradi stresa.
  • Imeli boste čas za stvari, ki so res pomembne.

Vsebina programa

Program je veliko več kot le kopica obrazcev in pripomočkov! Brian Tracy verjame, da ste sami dovolj iznajdljivi, da si boste pripravili sezname stvari, ki jih morate opraviti, tabele in druge pripomočke, ki jih uporabljajo vsi uspešni ljudje pri upravljanju s časom. Upravljanje s časom ni stvar obrazcev, je stvar osebne filozofije. In ta program vam jo bo pomagal razviti!

1. del: Kako upravljati s časom?

Upravljanje s časom je v resnici upravljanje z življenjem. Kako pridobiti dve dodatni uri časa na dan? Kako na ta način povečati svoje osebne dohodke za 25%? Katere so psihološke ovire pri tem? Sedem tehnik za upravljanje s časom. Kakšno filozofijo upravljanja s časom imajo uspešni ljudje?

2. del: Postavljanje in doseganje ciljev

Začetna točka - jasni cilji. Tri tipi ciljev in kako jih postavljati? Zakaj je postavljanje ciljev o tem, kaj bi radi dosegli, premalo? Pet načinov za čim enostavnejše doseganje ciljev. Določanje vaših osebnih vrednot in s tem prioritet.

3. del: Organizirajte se

Kako doseči 1000 % donos na planiranje? Spoznajte štiri temeljne kamne organiziranosti. Sistemi za planiranje časa. Sistem ABCDE. Sistem 45 map. Kako se organizirati pred potovanji?

4. del: Kako uvesti prioritete?

Uredite svoje vrednote v pravi vrstni red. Kako uvesti Paretov princip v vse, kar delate? Kreativno odlašanje. Kaj je najboljša izraba vašega časa v tem trenutku? Katere aktivnosti odpraviti in katere delegirati? Kako odpraviti omejujoči faktor pri projektih, ki jih delate.

5. del: Opravljanje nalog

Fokus in koncentracija. Kako pospešiti opravljanje nalog. Doseganje visoke produktivnosti v štirih korakih. Šest korakov za razvoj koncentracije. Devet idej za povečanje produktivnosti.

6. del: Projektni management

Planiranje projekta in zahtevnejših nalog. Štirje poglavitni problemi pri delu na projektih in kako jih odpraviti. Kako uporabiti Disneyevo metodo za management projektov?

7. del: Tehnike za prihranek časa

Sedem poglavitnih časovnih tatov. Uvedba zakona prisiljene učinkovitosti. Kako izničiti ali zmanjšati vpliv časovnih tatov. Kako se odzvati na krizne situacije? Kako sprejemati boljše odločitve? Pet dodatnih tehnik za prihranek časa.

8. del: Kako opraviti z zavlačevanjem

Razvijte občutek za nujnost. Tri lastnosti, ki vas lahko potisnejo med najbolj uspešne ljudi. Sedem načinov za opravljanje zavlačevanja. Kako razviti samodisciplino? Kako dobiti dodatno energijo pri hitrejšem tempu delu?

9. del: Kako ostati v koraku z drugimi

Količina znanja na svetu se podvoji vsakih sedem let. Kako dohitevati tempo? Kako ostati pred drugimi po znanju, sposobnostih? Kako uporabiti sistem OPVO? Kako najti čas, ko ga najbolj potrebujete?

10. del: Kako prihraniti čas s pomočjo drugih

Sedem načinov za zapravljanje časa pri delu z drugimi. Kako in kaj učinkovito delegirati? Tipi odločitev, ki jih sprejema vodja. Kako reševati probleme? Kako se osredotočiti na rezultate?

11. del: Upravljanje s časom za prodajalce

Kako resnično razumeti, kaj je prodaja? Postavljanje jasnih prodajnih ciljev. Tri ključi do vrhunske prodajne učinkovitosti. Formula, ki vam bo povečala prodajo in prihodek za 300 %. Kako odpraviti 10 največjih časovnih tatov pri prodaji?

12. del: Filozofija upravljanja s časom

Kakšna je vaša časovna perspektiva - ključni dejavnik, kaj boste dosegli v življenju. Koristi dolgoročne perspektive. Kaj je glavni razlog za neuspehe v življenju? Kako obravnavati čas? kako obdržati življenje v ravnovesju?

Kaj menijo uporabniki avdio programa?

quote_lNe glede na to, da je minilo že kar nekaj časa od nakupa avdio CD-ja Gospodar svojega časa, se ga še danes nisem naveličal poslušati ... saj vemo, ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje in končno zapis v podzavest. Avdio CD priporočam vsem, ki resnično nameravajo napraviti korak naprej v svojem poslovnem življenju in imeti vseeno dovolj časa za sprostitev. Stvari, ki jih Brian Tracy predava, so nazorno opisane iz vsakdanjega poslovnega življenja, opremljene s konkretnimi primeri in rešitvami. Predavanje je tekoče in preprosto ... tako, da ne postane nikoli dolgočasno. Prepričan sem, da sem denar za nakup tega avdio CD-ja izredno dobro vložil. Določene nasvete že uspešno uporabljam pri vsakodnevnem delu. CD brez pomislekov priporočam vsem, ki si res želijo izboljšati kakovost svojega poslovnega in zasebnega življenja. Pričakujem, naslednjo ponudbo avdio CD-ja.quote_r

Marko Češnovar
SAOP RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

quote_lGospodar svojega časa je poslovni model in osebni razvoj v enem. Brian Tracy pa je genijalec.quote_r

Samo Goljevšček
SG graphic Samo Goljevšček s.p

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-238-478-9
Leto izdaje 2005
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Brian Tracy
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gospodar svojega časa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gospodar svojega časa

Cena 120,78 €