V vrečki ni artiklov.
Govoreča vesoljna enost - Beseda univerzalnega stvariteljskega Duha

Knjiga, ki je pred vami govori o Bogu, ni prežeta z institucionalno sliko Boga, ki kaznuje, ki se zavija v skrivnost, temveč z vseobsegajočo Prainteligenco, stvariteljsko močjo Večnega, ki deluje  vsej neskončnosti.

 

Beseda resnice nas vodi v dimenzije vesoljne komunikacije vse Biti. Tako imamo možnost občutiti v kako močno, z Duhom prežeto kozmično vesoljno življenje smo položeni.

 

Česar religije, filozofi in znanost že od svojega nastanka ne morejo prepričljivo razložiti – velike duhovne povezanosti življenja, je tu, v tem kozmičnem nauku in učbeniku, genialno obdelano in odlično razloženo.

 

Kdor pozorno sledi tekstu, ga zajame nekakšno strahospoštovanje pred neusahljivo tekočim Božjim zakonom, ki vsebuje vesoljno Enost vse Biti. To je lepota in popolnost Božje vesoljne inteligence, ki je za nas v zavesti govoreče vesoljne Enosti univerzalnega stvariteljskega Duha prepoznavna tudi v materialni Biti.

 

Kdor stopa po učni poti, bo bogato nagrajen. Našel bo samega sebe in vedno bolj živel v zavesti, da je tudi njegovo življenje del govoreče vesoljne Enosti. Tako bo zanj postopno samoumevno, da ne bo več škodoval drugim bitjem, jih uporabljal, izkoriščal ali zasužnjeval.

 

Knjigi je priložen avdio-CD z dvema meditacijama

978-961-6344-44-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/g/o/govore_a_vesoljna_enost.jpg 978-961-6344-44-9
28 EUR 2021-08-01 Zaloga: Na zalogi

Govoreča vesoljna enost - Beseda univerzalnega stvariteljskega Duha

Govoreča vesoljna enost - Beseda univerzalnega stvariteljskega Duha Martin Kübli Ulrich Seifert

Kozmični nauk – in učbenik iz šolanja Božanske modrosti

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 140 zlatnikov = 1,40 €.
Knjiga, ki je pred vami govori o Bogu, ni prežeta z institucionalno sliko Boga, ki kaznuje, ki se zavija v skrivnost, temveč z vseobsegajočo Prainteligenco, stvariteljsko močjo Večnega, ki deluje  vsej neskončnosti.   Beseda resnice nas vodi v dimenzije vesoljne komunikacije vse Biti. Tako imamo možnost občutiti v kako močno, z Duhom prežeto kozmično vesoljno življenje smo položeni.   Česar religije, filozofi in znanost že od svojega nastanka ne morejo prepričljivo razložiti – velike duhovne povezanosti življenja, je tu, v tem kozmičnem nauku in učb...
Cena: 28,00 €

Podrobnosti artikla Govoreča vesoljna enost - Beseda univerzalnega stvariteljskega Duha

ISBN 978-961-6344-44-9
Leto izdaje 2014
Število strani 283
Dimenzije 140 x 210
Vezava Trda vezava
Izdal Univerzalno Življenje
Avtor Martin Kübli
Ulrich Seifert

    Kategorije

O avtorju Govoreča vesoljna enost - Beseda univerzalnega stvariteljskega Duha

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).