V vrečki ni artiklov.

Govorica telesa in osebna karizma

Govorica telesa in osebna karizma Edvard Kadič

Nova knjiga avtorja najbolj obiskanih seminarjev o govorici telesa v Sloveniji in avtorja enega najbolj kontraverznih seminarjev osebne rasti v Sloveniji nasploh tj. "Gverila zapeljevanja žensk", mojstra specialnih tehnik verbalne in neverbalne komunikacije ter specialista za trajne spremembe na osebnem in poslovnem področju: Edvarda Kadiča.
 
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-93469-0-7
Leto izdaje 2013
Število strani 207
Dimenzije 21,0 x 13,0
Avtor Edvard Kadič
Vezava Mehka
Izdal Zavod Delta
Kategorija Odnosi

O avtorju

 

Edvard Kadič je strokovnjak na področju komunikacije, predavatelj, podjetnik, filozof, predvsem pa popotnik skozi obzorja duha. Kot dolgoletni manager na vodilnih delovnih mestih v prodaji globalnih podjetij, se ukvarja predvsem z praktično uporabo človeškega duhovnega potenciala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Dejaven je na področju raziskovanja in razvoja učinkovitih praks uporabe človeškega potenciala, vodi seminarje in delavnice o učinkovitem doseganju ciljev (denar, odnosi, kariera,...) in je ustanovitelj Zavoda za napredne študije (IASD) v Ljubljani.

Ekskluzivni intervju s strokovnjakom za človeški potencial Edvardom Kadičem >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 13.09.2013

Knjiga je poučna, dober priročnik. Veliko

Knjiga je poučna, dober priročnik. Veliko fotografij dobro dopolnjujejo celoto. Priporočam.