V vrečki ni artiklov.

Gregg Braden


Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.

Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti. Znan je predvsem po knjigah, kot so Božanska matrika, Fraktalni čas, Globoka resnica, Spontana ozdravitev s pomočjo prepričanja. Njegova dela so prevedena v petnajst jezikov in so na voljo v triindvajsetih državah. 

Gregg Braden

Gregg Braden je petkratni avtor, raziskovalec, vzgojitelj, predavatelj, pionir premagovanja znanosti, duhovnosti in človeškega potenciala.

Od leta 1979 do 1991 se je Gregg Braden ukvarjal z reševanjem težav v kriznih časih za podjetja Fortune 500.  Pomagal je tudi podjetju Cisco Systems, kjer je leta 1991 postal prvi tehnični vodja. Še vedno pomaga pri reševanju težav (katere združujejo sodobno znanost in modrost naše preteklosti), zaradi katerih je naše razumevanje življenja vprašljivo.

Do sedaj je nagrajenih 12 knjig Gregga Bradena, katere so prevedene v več kot 40 jezikov.

Gregg Braden je član American Association for the Advancement of Science (AAAS) in je aktivenpri vizionarskih organizacijah, vključno z HeartMath Global Coherence Initiative in The Arlington Institute. Svoja odkritja je Gregg Braden predstavil že v več kot 30 državah na šestih. 

Revija Watkins iz Združenega kraljestva Gregga Bradena uvrstila med 100 "duhovno najvplivnejših živih ljudi na svetu", leta 2020 pa je bil nominiran za prestižno nagrado Templeton, ustanovljeno v čast izjemnim posameznikom, ki so s svojim znanjem pomagali pri širjenju vizije človeškega namena in resničnosti.

Gregg Braden je leta 2019 prejel nagrado vizionarja za svoj prispevek in predanost k znanosti, duhovnosti in človeškega potenciala, za zasnovo prelomnih idej in za širjenje svojih razsvetljenih odkritij.

Ekskluzivni intervju z avtorjem si lahko preberete tukaj.

Gregg Braden nam v posnetkih sporoča:

kdo smo mi

* kaj je zakon privlačnosti

* kaj je božanska matrika

* zakaj v odnosih privlačimo enake ljudi

* kaj je era močnega prehoda

* kako lahko ustvarite neverjetno resničnost zase.

URADNA STRAN AVTORJA: www.greggbraden.com

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani