Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Gremo v gozd: 88 namigov za odkrivanje in doživljanje gozda

Na zalogi
SKU
9789616893084
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Narava je blagodejna in hkrati tudi zabavna – zlasti ko jo poskušamo približati otrokom in se z vso družino odpravimo v gozd. Tu nas čaka čudovita raznovrstnost živali, rastlin in drobnih presenečenj, doživetij in čutnih vtisov. Naučimo se prepoznavati živalske sledi, sprehodimo se po z mahom poraslih poteh, poiščimo gobe, opazujmo jelenji ruk, spoznajmo pomen gozdarskih oznak na drevju, odkrivajmo skrite dupline žoln ... Knjižica Gremo v gozd! je namenjena vsem članom družine, saj prinaša kar 88 idej za očarljiva in razburljiva doživetja v gozdu v vseh letnih časih, podnevi in ponoči.
Dodaj na seznam želja

Narava je blagodejna in hkrati tudi zabavna – zlasti ko jo poskušamo približati otrokom in se z vso družino odpravimo v gozd. Tu nas čaka čudovita raznovrstnost živali, rastlin in drobnih presenečenj, doživetij in čutnih vtisov.

Naučimo se prepoznavati živalske sledi, sprehodimo se po z mahom poraslih poteh, poiščimo gobe, opazujmo jelenji ruk, spoznajmo pomen gozdarskih oznak na drevju, odkrivajmo skrite dupline žoln ...

Knjižica Gremo v gozd! je namenjena vsem članom družine, sajprinaša kar 88 idej za očarljiva in razburljiva doživetja v gozdu v vseh letnih časih, podnevi in ponoči.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616893084
Leto izdaje 2012
Število strani 92
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Narava
Avtor Bärbel Oftring
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gremo v gozd: 88 namigov za odkrivanje in doživljanje gozda
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Gremo v gozd: 88 namigov za odkrivanje in doživljanje gozda

Cena 14,90 €