Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Guvernanta

Na zalogi
SKU
9789617185041
Dodaj v primerjavo
Cena 37,90 €

Avtor: Christi Caldwell

 

Guvernanta

Zlobni Wallflowerji, 3.del

 

Regina (Reggie) Spark ljubi Brodericka Killorana, iznajdljivega in zaščitniškega lastnika Hudičevega brloga, odkar jo je rešil z ulice in jo v zloglasni igralnici postavil za svojo desno roko. Reggie si že vse odtlej ne prizna, kaj čuti do njega. Prav tako mu sploh ni zaupala svojih pestrih ambicij – da bi tradiciji in pričakovanjem navkljub odprla glasbeno dvorano.

Čeprav si je Broderick igralniški imperij ustvaril z neusmiljeno zvitostjo, je njegova zvestoba do zaposlenih brezmejna. Ko torej izve, da mu Reggie za hrbtom kuje načrte, da bo šla na svoje, izdaja seže Brodericku do srca in mu ga stre. Na to se odzove kot na vsakega poslovnega tekmeca ... s hitrim maščevanjem.

Namesto da bi se vdala, bistra Reggie vrne udarec z besom, ki Brodericka šokira in v njem zaneti željo, ki jo je hranil samo za dame in plemkinje. Toda ko se njuna zapeljiva bitka v vsem žaru vname pod slepečimi žarometi londonske sezone, se razkrijejo tudi skrivnosti – tiste, ki bi lahko bile v spodobni družbi uničujoče, a neprecenljive za srce.

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789617185041
Število strani 480
Leto izdaje 2022
Dimenzije 14 x 21,5 cm
Is Featured Ne
Izdal Hiša knjig
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Guvernanta
Vaša ocena
Back to Top

Guvernanta

Cena 37,90 €