X

Hiša iz besed

Na zalogi
SKU
978-961-6897-69-3
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €
 
Hiša iz besed je slikanica, ki govori o pomenu jezika v naših medsebojnih odnosih, o graditvi pristnih in neposrednih človeških odnosov.O tem, da besede lahko izzovejo bolečino, a da lahko tudi delajo svet lepši in boljši.
Dodaj na seznam želja

5. knjiga v seriji Patricijine zgodbe. Veliko ljudi sanjari o svoji hiši, takšni, v kateri bi bilo toplo in varno. Avtorica se po hiši iz papirja, hiši iz kart in hiši iz travniških cvetlic odloči, da bo zgradila hišo iz besed, ker to najbolje obvlada. Besede najprej išče pri pomembnih ljudeh, a kmalu ugotovi, da močne in bleščeče besede niso prave za njeno hišo. Šele tiste, ki jih poišče pri preprostih ljudeh, jo osrečijo in v njeno hišo prinesejo svetlobo, toplino in srce.

Hiša iz besed je slikanica, ki govori o pomenu jezika v naših medsebojnih odnosih, o graditvi pristnih in neposrednih človeških odnosov.O tem, da besede lahko izzovejo bolečino, a da lahko tudi delajo svet lepši in boljši. Hiša iz besed pa je metafora za za odnose med ljudmi, ki so taki, kot si jih zgradimo (in to predvsem z besedami), avtorica skozi posrečeno domišljijsko zgodbo s pretiravanji, kot stilnimi prijemi, ilustrira pozitivno in tudi negativno moč besed.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6897-69-3
Leto izdaje 2014
Število strani 24
Dimenzije 21,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Pivec
Avtor Patricija Peršolja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hiša iz besed
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hiša iz besed

Cena 16,90 €