Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hiša opic - Zbirka Črni meander

Višji policijski inšpektor Rosso išče brutalnega morilca sredi opustošenega in zaradi vojne razrušenega mestu na Balkanu. Naučil se je sprejemati dneve take, kot pač so skupaj s smrtonosnimi granatami, nasiljem in smrtjo, ki preži na vsakem vogalu. Lokalni šef podzemlja, Luka, brez milosti izkorišča bedo prebivalcev mesta in jim obenem zagotavlja tudi edino zaščito, ki jim je še preostala. Tanja je mlada ženska, ki se zaplete z dvema moškima in se znajde v primežu nasprotovanj zaradi zvestobe in pripadnosti Ameriškega državljana in novinarja Fletta, ki vse vidi in sliši delno ščiti njegova služba; sčasoma pa ga, enako kot vse ostale, pogoltne blato vojnega Sarajeva, ki je bilo nekoč svetovljansko glavno mesto, sedaj pa uničeno in raztrgano na dvoje še vedno kljubuje zaradi kulture, ki se je obrnila proti sami sebi...
Dodaj na seznam želja

Višji policijski inšpektor Rosso išče brutalnega morilca sredi opustošenega in zaradi vojne razrušenega mestu na Balkanu. Naučil se je sprejemati dneve take, kot pač so skupaj s smrtonosnimi granatami, nasiljem in smrtjo, ki preži na vsakem vogalu.
Lokalni šef podzemlja, Luka, brez milosti izkorišča bedo prebivalcev mesta in jim obenem zagotavlja tudi edino zaščito, ki jim je še preostala.
Tanja je mlada ženska, ki se zaplete z dvema moškima in se znajde v primežu nasprotovanj zaradi zvestobe in pripadnosti Ameriškega državljana in novinarja Fletta, ki vse vidi in sliši delno ščiti njegova služba; sčasoma pa ga, enako kot vse ostale, pogoltne blato vojnega Sarajeva, ki je bilo nekoč svetovljansko glavno mesto, sedaj pa uničeno in raztrgano na dvoje še vedno kljubuje zaradi kulture, ki se je obrnila proti sami sebi..

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6473-49-2
Leto izdaje 2005
Število strani 268
Dimenzije 14,3 x 21,5
Izdal Meander
Avtor John Fullerton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hiša opic - Zbirka Črni meander
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hiša opic - Zbirka Črni meander

Cena 9,99 €