Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hitlerjeve pokuševalke - TV

Na zalogi
SKU
9789617052671
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €

Mednarodna uspešnica, ki temelji na presunljivi resnični zgodbi Margot Wölk in vzbuja provokativna vprašanja o sostorilstvu, krivdi in borbi za preživetje.

Dodaj na seznam želja

Hitler

Starši šestindvajsetletne Rose Sauer so umrli in njen mož Gregor je daleč stran, bori se na ruski fronti. Revna in osamljena se odloči zapustiti Berlin, ki je v primežu vojne, in odide k tastu in tašči na podeželje, saj upa, da bo tam našla zatočišče miru. Toda neko jutro na vrata potrkajo SS-ovci in ji sporočijo, da so jo vpoklicali kot eno izmed Hitlerjevih pokuševalk: trikrat na dan morajo ona in še devet pokuševalk v njegovo tajno poveljstvo, Volčji brlog, pokušati obroke, preden jih postrežejo njemu. Volku.

Po letih lakote se pred »izbranimi« ženskami na mizi vrstijo slastne jedi. Pa vendar jedo s strahom in po jedi vsakokrat še eno uro čakajo na morebitne znake zastrupitve s hrano. Kot poskusni zajci. V zaprtem okolju, pod budnim očesom stražnikov. Prisiljene jesti hrano, ki bi jih lahko ubila, se pokuševalke začnejo deliti na Obsedene, ki so zveste Hitlerju, in ženske kot Rosa, ki vztrajajo, da niso nacistke, četudi morajo vsak dan zanj tvegati lastna življenja. Ko se stopnjujejo skrivnosti in zamere, to nenavadno sestrstvo doseže dramatični vrh, ko se vsi začnejo spraševati, ali niso na napačni strani zgodovine.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617052671
Leto izdaje 2019
Število strani 352
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Hiša knjig
Avtor Rosella Postorino
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hitlerjeve pokuševalke - TV
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hitlerjeve pokuševalke - TV

Cena 34,90 €